Nieuwe recepten

Amazon Go-winkels komen naar San Francisco en Chicago

Amazon Go-winkels komen naar San Francisco en Chicago


In beide steden zijn vergunningen voor winkelruimte aangevraagd

Amazon Go opent winkels in San Francisco en Chicago, afhankelijk van vacatures en vergunningen voor winkelruimte.

Amazon Go heeft afgelopen januari misschien net zijn eerste cashless-winkel geopend, maar het opent al twee andere locaties in San Francisco en Chicago. Amazon heeft vacatures voor winkelmanagers voor beide steden op zijn website geplaatst, en lokale verkooppunten in San Francisco en Chicago hebben bevestigd dat Amazon vergunningen heeft verkregen voor winkelruimtes in de steden.

De eerste Amazon Go-winkel in Seattle gebruikt camera's en sensoren om aankopen van klanten te volgen. De winkel verkoopt supermarktartikelen en heeft geen menselijke kassiers, maar mensen werken wel aan de beveiliging, voorraadschappen en controleren hun identiteitsbewijs voor alcoholaankopen. Nadat de eerste Amazon Go was geopend, kondigde het merk aan dat ze plannen hadden om nog zes winkelpuien te openen.

Curbed Chicago meldt dat er een bouwvergunning is aangevraagd voor een "Amazon Store" tegenover het James R. Thompson Center in het centrum van Loop, terwijl de San Francisco Chronicle meldt dat er vergunningen zijn aangevraagd voor een ruimte op Union Square in de straten Post en Kearny. Chicago is een van de 20 steden die in aanmerking komen voor het tweede hoofdkantoor van Amazon. De stad heeft al een Amazon Books-winkel in de wijk Southport Corridor die Stumptown-koffie serveert, die ooit zeer hoog scoorde in onze smaaktest van de beste ijskoffiemerken.


Bekijk de video: Amazon Go Stores Are Coming To Chicago And San Francisco