be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

Perziktaart

Perziktaart


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Ik begon met de vellen, mengde de suiker en de eieren goed tot ze een witachtige en luchtige crème werden, daarna voegde ik het zoutpoeder, de citroenschil en de bloem toe en mengde ik licht (van onder naar boven) tot het homogeen was. In twee bakplaten heb ik 2 vellen (op bakpapier) uitgespreid, een kleinere en een iets grotere, zodat ik ze na het bakken in 3 gelijke vellen kon snijden. Ik zet ze 5-7 minuten in de voorverwarmde oven op 180ºC (of tot ze een beetje bruin worden).

Doe intussen de margarine en de bruine suiker in een pan en als het begint te karamelliseren, voeg je 3 in plakjes gesneden perziken toe (waarvan ik er één voor decoratie heb gelaten), vanille en kaneel. Ik heb goed gemengd en de perziken ongeveer 5 minuten laten zacht worden, daarna heb ik ze fijngemalen met een vork en in de koelkast gezet om sneller af te koelen.

Als de vellen klaar zijn, pel ze dan van het bakpapier en snijd ze in drie gelijke delen. De overige randen van de vellen worden samen met de koekjes gemalen. Leg de gelatineblaadjes 2-3 minuten in koud water en smelt ze vervolgens in de magnetron (8-9 seconden).

Nadat ik de slagroom had opgeklopt (of ik heb het in ieder geval geprobeerd, ik had nog vloeistof over, ik had het van een ander merk gekocht) deed ik de koekjes en perziken erbij en mengde, daarna volgde de gelatine. Ik leg de crème 15 minuten in de vriezer.

Na deze tijd volgde de montage: de in 3 delen verdeelde room wordt in vellen verdeeld en vervolgens versierd met 1 in blokjes gesneden perzik en karamel.

Het kan direct worden geserveerd, maar het is beter als het een tijdje in de koelkast heeft gelegen.Opmerkingen:

 1. Voodooktilar

  eindelijk verscheen er al een atoom te wachten

 2. Tedd

  Bravo, als een zin ..., briljant idee

 3. Aditya

  mooi om te zien ..........

 4. Calais

  Bravo, wat een zin ..., de prachtige gedachte

 5. Mus'ad

  Naar mijn mening is het echt, ik zal deelnemen aan de discussie. Ik weet dat we samen tot een goed antwoord kunnen komen.

 6. Fautilar

  Wachten op.Schrijf een bericht