be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

De 10 beste warme chocolademelk van New York City

De 10 beste warme chocolademelk van New York City


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Warme chocolademelk - het staat op de meeste menu's van restaurants en cafés - maar niet alle warme chocolademelk is hetzelfde. The Daily Meal ging op zoek naar de beste, echt warme chocolademelk: dik, rijk, romig en zacht en toch betoverend, smelt heerlijk in je mond.

Bekijk de 10 beste warme chocolademelk van New York City (diavoorstelling)

In onze zoektocht naar de beste warme chocolademelk in New York City, hadden we een groot aantal flauwe brouwsels, van poederachtige voorgemengde warme chocolademelk en cacao, tot ziekelijk zoete stroperige warme chocolademelk, tot waterige warme chocolademelk die werd doorgegeven als warme chocolademelk ( en ja daar is een verschil; warme chocolademelk wordt traditioneel gemaakt met cacaopoeder en heet water, warme chocolademelk wordt gemaakt met chocoladeschilfers, stukjes of brokken chocolade, melk of room en suiker). Onze lijst evalueerde warme chocolademelk en warme chocolademelk in de stad; zelfs een paar 'bevroren' warme chocolademelk maakten de lijst.

Hoewel aan de Azteken de warme chocolademelk wordt toegeschreven (het hof van Montezuma heeft naar verluidt 2000 kopjes per dag gedronken), lijkt het erop dat bijna elk land en elke beroemde chef-kok zijn of haar eigen draai heeft gegeven aan de klassieke troostdrank.

Chocolade is wereldwijd nog steeds een enorme geldmaker. Chocolatiers produceerden volgens de US Census alleen al in 2011 voor 13,5 miljard dollar aan chocolade en cacaoproducten in de VS.

De criteria voor het kiezen van de beste warme chocolademelk in de stad zijn gebaseerd op ingrediënten en bereiding, smaak, presentatie en algehele ervaring. Onze New York City Travel Editor en een groep foodbloggers en -schrijvers en chocoladeliefhebbers proefden tientallen warme chocolademelk en warme chocolademelk - van hoekcafés tot restaurantketens tot vijfsterrenrestaurants. Het resultaat: 10 mooie voorbeelden van hoe warme chocolademelk bedoeld is: intens, rijk en zalig.

Het debat over de 'beste' warme chocolademelk zal zeker verhit worden. We horen ook graag uw suggesties. Deel ze in het opmerkingengedeelte of pin foto's om Het Pinterest-bord van The Daily Meal.

Lauren Mack is de reisredacteur van New York City. Volg haar op Twitter @lmack.Opmerkingen:

 1. Dunton

  Mijn excuses voor het bemoeien; er is een suggestie dat we een andere weg moeten inslaan.

 2. Gardaramar

  Ik feliciteer, heel goed idee

 3. Kyrell

  Je idee is geweldig

 4. Durant

  Als er ook uw manier is. Wees wat je wilt.

 5. Crosleigh

  Daarin zit iets. Eerder dacht ik daar anders over, mijn dank voor de informatie.

 6. Dagen

  Excuus daarvoor ik verstoord ... voor mij is deze situatie bekend. Het is mogelijk om te bespreken. Schrijf hier of in PM.Schrijf een bericht