be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

De beste pannenkoeken in elke staat

De beste pannenkoeken in elke staat


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Heb je ooit iemand ontmoet die niet van pannenkoeken houdt? Iemand vinden die een hekel heeft aan grote, donzige flapjacks met boter en ahornsiroop is ongeveer net zo zeldzaam als het vinden van een eenhoorn. De reden? Ze zijn een van de lekkerste voedingsmiddelen die er bestaan ​​- en we hebben de beste plek gevonden om ze te vinden in elke staat en in Washington, D.C.

De beste pannenkoeken in elke staatsgalerij

Pannenkoeken zijn alomtegenwoordig op Amerikaanse ontbijttafels, thuis net zo vaak gekookt als in restaurants. Gemaakt door beslag op een hete, beboterde bakplaat te gieten, ze zijn extreem veelzijdig en zijn er in honderden variëteiten. Sommige zijn gemaakt met karnemelk; sommige bevatten maïsmeel, boekweit of andere soorten meel; ze kunnen worden bezaaid met alles, van bosbessen tot spek tot M&M's; en topping-opties zijn oneindig. Er is een pannenkoekenvariant voor iedereen.

Maar als je een geweldige pannenkoek wilt serveren, zijn de kenmerken altijd hetzelfde. Geweldige pannenkoeken zijn licht en luchtig, met een buitenkant die bruin en licht krokant is van de boter. Ze moeten net zoet genoeg zijn dat de toevoeging van ahornsiroop is niet aanmatigend, maar hartig genoeg om een ​​vork te delen met spek en eieren.

Wat maakt een pannenkoek precies de beste van een staat? Al deze restaurants serveren pannenkoeken die een niveau van lokale (of nationale) bekendheid hebben bereikt, en hoewel sommige slechts een paar verschillende stijlen op hun menu hebben staan, hebben we gezocht naar plaatsen die een grote verscheidenheid aan pannenkoeken serveren; hoe meer beslag, vullingen en toppings beschikbaar zijn, hoe beter (vooral pure ahornsiroop, niet het synthetische spul). Maar in wezen beginnen al deze pannenkoeken met hoogwaardige ingrediënten en kunnen ze hun mannetje staan, zelfs als ze worden geserveerd zonder vullingen of toppings. En om het speelveld gelijk te houden, hebben we grote ketens zoals IHOP niet opgenomen.

Pannenkoeken zijn een van de weinige voedingsmiddelen die echt universeel zijn. Ze zijn democratisch omdat ze ongelooflijk goedkoop zijn om te maken voor iedereen met een koekenpan en een handvol basisingrediënten, maar ze zijn meteen thuis met mascarpone en lemon curd op het brunchmenu van een fine-dining restaurant. Of ze nu worden gegarneerd met een klontje boter en een scheutje siroop, of gevuld met stukjes spek en opgerold rond een worstband, pannenkoeken zijn een van de lekkerste en meest veelzijdige gerechten die er bestaan, en dit zijn de beste plaatsen om ze in elke keuken te vinden. staat.Opmerkingen:

  1. Matin

    Gewillig accepteer ik. De vraag is interessant, ik zal ook deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen. Ik ben verzekerd.

  2. Jukora

    Ja je hebt talent :)Schrijf een bericht