be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

Grill Cupcakes

Grill Cupcakes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Verander cupcakes in leuke eetbare grills met daarop snoepsteaks, hamburgers, hotdogs, maïs, in folie verpakte aardappelen en zelfs pizza!MEER +MINDER-

Bijgewerkt 16 maart 2017

1

doos (15.25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ Cakemix Triple Chocolate Fudge

Eieren, water en olie waren nodig op het pakket met cakemixen

1-2 blikjes (16 oz) Betty Crocker ™ Hershey's Frosting Milk Chocolate

1

blik (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Vanilla

3

eetlepels chocoladekoekkruimels

Oranje en rode decoratiesuiker

1

blik (6,4 oz) Betty Crocker ™ Decorating Icing Black

1

Batch-modellering van chocolade

Diverse kleurstoffen om chocolade te kleuren

Zwarte kleurstofmarker

Optioneel: zilverglansstof en helder vanille-extract

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Bak cupcakes volgens de instructies op de verpakking. Laat volledig afkoelen.

 • 2

  Frost cupcakes met Betty Crocker ™ Hershey's ™ melkchocolade frosting, gebruik zo veel of zo weinig als je wilt. Strijk het glazuur glad en maak de bovenkant van elke cupcake plat.

 • 3

  Kleur de bak met vanille-glazuur met gele kleurstof. Schep uit in een magnetronbestendige kom. Verwarm in de magnetron gedurende 15-25 seconden tot het gesmolten is.

 • 4

  Schep wat gele glazuur over het midden van een cupcake en laat ongeveer 1/4 inch rand rond de randen. Strooi er onmiddellijk wat koekkruimels, sinaasappelsuiker en rode suiker overheen om elke cupcake eruit te laten zien alsof er kolen en vlammen in zitten. Herhaal en maak alle 24 cupcakes.

 • 5

  Spuit grillroosterlijnen over cupcakes met zwarte cakeglazuur.

 • 6

  Kleur en vorm het modelleren van chocolade tot hotdogs, hamburgers, cheeseburgers, maïs, steaks, aardappelen en pizza's. Voeg grillstrepen toe met een zwarte kleurstofmarker en borstel op zilverglansstof gemengd met helder vanille-extract om aluminiumfolie na te bootsen.

 • 7

  Gebruik wat overgebleven glazuur of cakeglazuur om het chocoladevoedsel op de bovenkant van elke grill te bevestigen.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • De volgende keer dat je de grill opstookt voor een grote cookout, neem dan deze grillcupcakes mee voor een leuke zomerse traktatie! Als je op een zomeravond door mijn buurt loopt, ruik je vers gemaaid gras en vlees dat op een grill rookt. Zoals de meeste mensen trekken we tijdens de warmere maanden naar buiten om te genieten van het mooie weer en de smaak van lekker eten dat boven een vuur wordt gekookt. Onlangs werden we uitgenodigd voor een van deze cookouts en aangezien ik werd gevraagd om een ​​dessert mee te nemen, dacht ik dat het leuk zou zijn om een ​​partij grillvormige cupcakes op te zwepen om deze warme weertraditie te eren. Ze smaken niet alleen geweldig, ze zien er super schattig uit en zijn een populaire traktatie voor zomerfeesten. Ik wilde dat mijn cupcakes een beetje uniek waren, dus ik heb wat ongewoon eten gebeeldhouwd met modelleerchocolade en gooide ze op mijn kleine grills. Naast de hotdogs, hamburgers, cheeseburgers en steaks, voegde ik wat gegrilde maïskolven toe, gebakken aardappelen die eruitzien alsof ze in aluminiumfolie waren gewikkeld en zelfs pizza's. Ik hou van al deze dingen die op een echte grill worden gekookt, en ze zagen er vooral schattig uit bovenop mijn grillcupcakes! Om de fondantvoedselversieringen te maken, heb ik eerst een batch modelleerchocolade gemaakt. Ik kleurde de modelleerchocolade om eruit te zien als het eten, en vormde het vervolgens tot hotdogs, hamburgers, cheeseburgers, gesneden stukjes maïskolf, steaks en pizza's. Daarna heb ik grillstrepen aangebracht met een zwarte kleurstofmarker. Om de pizza met kaas erop te maken, maak je eerst een korst en bestrijk je wat rode kleurstof om de saus te worden. Neem een ​​bolletje witte modelleerchocolade en laat deze over een fijne kaasrasp lopen. Voeg die "kaas" toe aan de bovenkant van de pizza en voeg wat modellerende chocoladepepperoni-plakjes toe of wat voor toppings je maar wilt.
 • Om met aluminiumfolie omwikkelde gebakken aardappelen te maken, maakt u een aardappelvorm van modelleerchocolade en rolt u deze rond op een stuk verfrommeld aluminiumfolie om wat textuur toe te voegen. Combineer vervolgens een kleine hoeveelheid helder vanille-extract met wat zilverglansstof en schilder het op de modelleerchocolade-aardappel om aluminiumfolie na te bootsen. Laat het volledig drogen voordat je het aan je grillcupcakes toevoegt. Gebruik wat overgebleven glazuur om de etenswaren aan elke grillcup te bevestigen. En voila! Leuke grillcupcakes die zeker een hit worden op je volgende feestje!

Bekijk de video: Easy to Make Grill Cupcakes


Opmerkingen:

 1. Javiero

  Wat een weergaloos onderwerp

 2. Nigore

  Sorry, dacht ik en heb het bericht verwijderd

 3. Voodoogar

  Het is een schandaal!

 4. Akinosar

  Vandaag lees ik veel over dit thema.

 5. Sherbourn

  "De weg zal worden overwonnen door degene die loopt." Ik wou dat je nooit stopt en een creatief persoon bent - voor altijd!Schrijf een bericht