De beste recepten

Reese's Puffs® Brownies

Reese's Puffs® Brownies


 • Oeps. Probeerde u nog steeds uw goede voornemens voor het nieuwe jaar te houden? Mijn excuses.

  Met Valentijnsdag voor de deur kon ik niet anders dan een decadente, kleverige traktatie maken. Deze Reese's Puffs Brownies zijn melkchocolade brownies die met pindakaas zijn gewerveld en overgoten met Reese's Puffs-ontbijtgranen. Beschouw het als een eerbetoon aan een van de beroemdste stellen aller tijden; chocolade en pindakaas.

  De pindakaas is wat deze brownies over de top legt. Smelt gewoon wat pindakaas in de magnetron en doe er klodders van bovenop je browniebeslag. Neem een ​​mes en roer voorzichtig de pindakaas erdoor.

  Bestrooi de bovenkant met Reese's Puffs-ontbijtgranen, het perfecte knapperige compliment voor de zachte brownie.

  Je wilt het graan lichtjes aandrukken, zodat het bij het bakken aan de brownies blijft plakken.

  Nadat ze zijn gebakken en afgekoeld, gaan we een chocolademontregen toevoegen om dit dessert in overdrive te brengen. Je zou gesmolten chocoladeschilfers kunnen gebruiken, maar wat nog beter werkt, is een beetje gesmolten glazuur.

  Dit is een soort brownie met een mes in de pan. Weet je ... waar de hele familie stukjes sluipt tot de laatste brownie over is. En dan zal niemand het laatste stuk aanraken omdat ze niet gepakt willen worden!

  Christy kwam bij het Tablespoon-team om haar recepten te delen en familieplezier te inspireren. Bekijk haar Tablespoon-ledenprofiel voor geweldige nieuwe recepten! Pas ook op, Christy aarzelt niet om die laatste brownie te nemen ...

  Krijg je niet genoeg PB? Hier zijn meer recepten voor pindakaasmagie met Reese's Puffs-ontbijtgranen.

  Granola Pindakaas Franse Toast
  Pindakaas Crunch Brownies
  Pindakaas Pufferdoodles Mashup
  Reese's Puffs Milk Shake Mashup
  Reese's Puffs Sticky Balls


Bekijk de video: Stuffed Brownie Cookies Reeses Peanut Butter Cup Stuffed Cookie Brownies