Nieuwste recepten

Taco vlecht

Taco vlecht


Een Mexicaanse taco-vlecht gemaakt met roomkaas, salsa, rundvlees en zwarte bonen.MEER +MINDER-

1

blik (13,8 oz) Pillsbury ™ gekoelde klassieke pizzabodem

4

oz roomkaas, verzacht

1/2

kopje Old El Paso ™ Salsa

1

pakje (1 oz) Old El Paso ™ taco kruidenmix

1

kopje geraspte cheddarkaas

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven voor op 400 ° F en bekleed een bakplaat met aluminiumfolie of spuit er kookspray op.

 • 2

  Bak het vlees in een middelgrote pan gaar. Als het rundvlees bruin is, giet je het vlees af, voeg je de taco-kruiden toe aan de pan en mix je het tot gecombineerd. Zet apart om af te koelen.

 • 3

  Rol de pizzabodem uit op de bakplaat en druk in een rechthoek.

 • 4

  Meng roomkaas en salsa in een kleine kom. Verspreid het roomkaasmengsel in de lengte in het midden van het derde deel van de rechthoek. Verdeel het gekruide vlees en de zwarte bonen gelijkmatig over het midden. Top met de geraspte cheddarkaas.

 • 5

  Snijd aan elke lange zijde 1 inch brede stroken ongeveer 2-1 / 2-inch in het midden. Begin aan het ene uiteinde en vouw afwisselend stroken schuin over de vulling. Knijp de uiteinden samen om ze af te dichten en onder te stoppen. Bestrijk de buitenkant van de vlecht met olijfolie en bestrooi met knoflookzout.

 • 6

  Bak 15-18 minuten op 400 ° F of tot ze goudbruin zijn. Haal uit de oven en plaats op een koelrek of snijplank met twee spatels.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Ergens tussen het verliezen van mijn eerste tand en het dragen van make-up, kwam er een ander essentieel overgangsritueel naar voren. Mijn eigen haar kunnen vlechten, zoals mijn vier oudere zussen mij vertelden, was een noodzaak om 'volwassen' te zijn. En alsof ik niet genoeg druk had, vertelden ze me dat deze levensveranderende vaardigheid onder de knie moest worden voordat ik naar de eerste klas ging, want dat was toen ze het allemaal hadden bereikt. Toen hing ik aan elk woord dat ze zeiden. Ze vertelden me ook dat als ik in een paardenstaart sliep, mijn haar er allemaal uit zou vallen en dat als ik op mijn buik zou slapen ... nou, laten we zeggen dat ik misschien voor altijd een trainingsbeha zou dragen, maar vlechten is niet zo moeilijk. En als dat je ervan weerhoudt broodvlechten te maken, man, dan loop je veel lekker eten mis. Pizzadeeg betekent voor mij meestal Italiaans, maar deze Taco Braid is gevuld met de smaken van je favoriete Mexicaanse keuken. En over het haarvlechten ... Ik heb het vastgespijkerd. Ik heb zelfs het Franse vlechten overwonnen voor de tweede klas.

Bekijk de video: Leer invlechten in 5 minuten!