Ongewone recepten

Slow-Cooker Turtle Ondersteboven Cake

Slow-Cooker Turtle Ondersteboven Cake


Chocoladetaart gebakken in de slowcooker met in het midden een laagje kleverige karamel. JA.MEER +MINDER-

1

doos (15.25 oz) Betty Crocker ™ Cake Mix Duitse chocolade

6

eetlepels ongezouten boter, verzacht

2/3

van een 14 oz blikje gezoete gecondenseerde melk, verdeeld

1

(11 ounce) pakket karamel stukjes

1

blik (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Milk Chocolate

1/2

kopje uit de winkel gekochte karamelsaus

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Spuit de binnenkant van een slowcooker in met kookspray. Bekleed de binnenkant met folie en spuit de folie in.

 • 2

  Klop in een grote kom cakemix, water, olie, eieren, boter en 1/3 blik gezoete gecondenseerde melk op lage snelheid 30 seconden, vervolgens op gemiddelde snelheid gedurende 2 minuten, af en toe de kom schrapen.

 • 3

  Giet de helft van het cakebeslag op de bodem van de voorbereide slowcooker. Dek af en zet HIGH aan. Bak 1 1/2 uur of tot de cake net is gezet.

 • 4

  Meng in een middelgrote kom karamelstukjes en nog eens 1/3 blik gezoete gecondenseerde melk. (Bewaar de resterende 1/3 van het blik voor een ander gebruik.) Magnetron gedurende 2 tot 3 minuten, roer dan om karamelstukjes te smelten. Giet ongeveer 2/3 van het karamelmengsel over de cake in de slowcooker en giet het resterende cakebeslag erover. Dek af en kook op HOOG nog 1 tot 1 1/2 uur, of tot een tandenstoker die in de bovenste cake is gestoken er grotendeels schoon uitkomt.

 • 5

  Verwijder het steengoed inzetstuk en breng het over naar een koelrek; koele cake 15 minuten in insert.

 • 6

  Til de cake voorzichtig uit het inzetstuk met behulp van folie als handgrepen en plaats deze op het koelrek. Verwijder voorzichtig de folie van de zijkanten van de cake.

 • 7

  Plaats een serveerschaal ondersteboven op de cake. Keer de cake voorzichtig en snel om op een serveerschaal. Koel helemaal af.

 • 8

  Frost de bovenkant van een volledig afgekoelde cake en besprenkel er dan karamelsaus over. Bestrooi de bovenkant met pecannoten.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Het is zomer en het is tijd om je nieuwe BFF te ontmoeten: de slowcooker! Waarom is de slowcooker je nieuwe beste vriend? Het voorkomt niet alleen dat je zweet in de keuken als het buiten warm is, maar het zorgt ook voor magische dingen zoals deze Slow Cooker Turtle Upside-Down Cake. Je leest het goed, dus nogmaals, ik zeg: de slowcooker is je nieuwe BFF. Jullie twee zullen heel blij zijn om deze cake samen te maken. Laten we gaan bakken - eh, langzaam koken! Deze makkelijke peasy en oh zo smakelijke cake is absoluut de moeite waard om te maken. Vanaf nu ben je ongeveer T-minus drie uur voor langzame cake-gelukzaligheid - met bijna geen enkele moeite. Grijp een vriend en verslind deze traktatie - stuk voor stuk tot het op is. Dat is tenminste wat ik deed.

Bekijk de video: 3 EASY Dairy-Free Ice Cream Recipes Using A Blender