Ongewone recepten

Boozy Red Velvet Poke Cake

Boozy Red Velvet Poke Cake


Dit recept tilt de klassieke poke cake naar een ander niveau. We gaan met rood fluweel, cheesecake pudding en verse slagroom.MEER +MINDER-

1

doos (15.25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ Cakemix Red Velvet

2

pakketten (3,4 oz) instant pudding cheesecake of vanillesmaak

3

eetlepels kirsch / kersenbrandewijn of 2 eetlepels maraschino-kersensap

1 1/2

kopjes zware slagroom

1 1/2

eetlepels poedersuiker

Maraschino-kersen voor het beleggen van plakjes cake

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verzamel je ingrediënten en verwarm de oven voor op 350 ° F en vet de bodem van een 9x13 inch pan in.

 • 2

  Combineer eieren, olie, water en cakemix in een grote kom. Klop 30 seconden op lage snelheid, daarna 2 minuten op gemiddelde snelheid tot alles goed gemengd is.

 • 3

  Giet in de voorbereide pan en bak volgens de aanwijzingen op de doos.

 • 4

  Eenmaal gebakken, laat 10 minuten afkoelen en gebruik dan een houten lepelsteel of eetstokjes of een balpensteel om een ​​rooster met gaatjes over de cake te prikken.

 • 5

  Combineer melk, instantpudding en kirsch in een grote kom. Eenmaal gemengd, giet het langzaam op de cake en probeer alle gaten te vullen. Zodra alle pudding is uitgegoten, maakt u alle pudding plat, zodat deze gelijkmatig wordt verdeeld, vervolgens in plasticfolie en in de koelkast tot deze is afgekoeld.

 • 6

  Klop voor de topping de room en de poedersuiker tot stijve pieken en verdeel vervolgens gelijkmatig over de cake. Serveer met een marasquinkers.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Poke cakes zijn een klassiek dessert, maar voeg de twist van kersenbrandewijn toe en je hebt een zoete traktatie met een kick! Vandaag brengen we de klassieke poke cake naar een ander niveau. Meestal is het gewoon de cake met wat pudding en de kunstmatige opgeklopte topping. We gaan met rood fluweel, cheesecake pudding en verse slagroom. Oh, en eh - er zit drank in de pudding. (Maraschino-kersensap zou een perfecte vervanging zijn). Ik laat de cake een nacht in de koelkast staan, wat niet echt nodig is, maar het helpt de cake en de pudding een beetje betere vrienden te worden. Je wilt er gewoon voor zorgen dat de cake helemaal afgekoeld is voordat je de slagroom erop legt. Verse slagroom is een van mijn favorieten als het om taarttoppers gaat. Je zou helemaal een scheutje kirsch kunnen toevoegen als je dat wilt. Serveer in plakjes met een marasquinkers erop!

Bekijk de video: White Christmas Red Velvet Poke Cake. Holiday Desserts