Nieuwste recepten

Thanksgiving Turkije Cake

Thanksgiving Turkije Cake


Of je nu de taak had om de kalkoen te roosteren of een toetje mee te brengen - waarom niet allebei? Verras dit jaar iedereen aan tafel met een Thanksgiving-cake in de vorm van een kalkoen. Gevuld met snoep en "vulling", is deze kalkoencake zo realistisch, pas op dat je hem niet te dicht bij de werkelijke vogel plaatst - hij kan verward raken met de echte!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 23 september 2019

3

dozen Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix

4

kuipjes Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille glazuur

1/4

cup-1/2 cup-1/2 cup cacaopoeder

Betty Crocker ™ oranje gelvoedselkleurstof

Optioneel: oranje, bruine en rode airbrushkleuring of spuitnevel

Optioneel: groen en oranje kleurige fondant

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Meng een Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix volgens de instructies op de verpakking, waarbij u de volle melk vervangt door het water. Vul een bakvorm van 9 bij 13 met beslag. Bekleed de bakvormen met aluminiumfolie met antiaanbaklaag om ze gemakkelijk te kunnen verwijderen. Herhaal dit en maak in totaal drie 9x13 cakes. Bak taarten volgens de instructies op de verpakking. Haal de cakes uit de oven en laat ze volledig afkoelen.

 • 2

  Snijd het ronde deel van de bovenkant van elke cake af en strijk ze glad tot een mooie gelijkmatige dikte. Terwijl u werkt, moet u al uw cakeafval reserveren. Deze specifieke stukjes zullen goed werken om de blokjes voor de vulling te maken.

 • 3

  Snij een taartkarton in de vorm van een geroosterde kalkoen. Gebruik het als richtlijn om alle drie de cakes in kalkoenvorm te snijden. Vries taarten minimaal 3 uur in, zodat ze gemakkelijker hanteerbaar zijn. Opmerking: in het begin deed ik dit niet en brak een cake terwijl ik probeerde ze in lagen te leggen. Sla deze stap niet over!

 • 4

  Plaats een cake op het taartbord. Gebruik Betty Crocker ™ Rich & Creamy vanille glazuur om net rond de rand van deze cake te glazuren. Snijd en verwijder een gaatje uit het midden van een andere cake, dit is de put voor het snoep. Plaats die cake bovenop de onderste cake.

 • 5

  Vul het putje in de tweede cake met candy corn, of een ander snoepje dat je lekker vindt. Frost rond de rand van die cake, zorg ervoor dat je de frosting niet echt dicht bij de snoepput krijgt.

 • 6

  Plaats de derde cake erop. Gebruik een gekarteld mes om de cakes in de vorm van een geroosterde kalkoen te snijden.

 • 7

  Voeg een holte toe aan het meer spitse uiteinde van de kalkoen. Gebruik een lepel om een ​​gat voor de kalkoenholte te scheppen. Dit is waar de vulling in de afgewerkte cake gaat.

 • 8

  Giet drie kuipjes Betty Crocker ™ Rich & Creamy vanille glazuur in een mengkom. Roer 1/4 kopje cacaopoeder en wat Betty Crocker ™ oranje gelvoedselkleurstof erdoor. Voeg meer van elk toe totdat u de gewenste tint voor uw glazuur krijgt.

 • 9

  Frost een dunne laag over de hele kalkoencake. Dit is niet je laatste laag glazuur, het is gewoon om alle kruimels vast te houden. Laat de cake 30 minuten op kamertemperatuur staan, zodat de kruimellaag een beetje droogt.

 • 10

  Leg een dikkere tweede laag glazuur over de cake en bouw de gebieden op die wat structuur nodig hebben, zoals de ruggengraat van de kalkoen. Laat het glazuur drogen terwijl je alle andere componenten van de cake maakt.

 • 11

  Snijd een deel van de cakeafval in kleine blokjes van 1/2 inch. Leg ze in een enkele laag op een bakplaat en bak ze in een oven van 350 ° F gedurende 12-14 minuten tot ze goudbruin en mooi geroosterd zijn. Verkruimel alle resterende stukjes cake in een kom. Voeg een paar lepels vanille-glazuur toe en mix tot de cake allemaal bij elkaar blijft in een bal, voeg indien nodig meer glazuur toe. Om de kalkoenvulling te maken, breek je kleine grillige stukjes van het cake / glazuurmengsel af en bestuif je ze met cacaopoeder zodat het eruitziet als "worst". Meng samen met de geroosterde cakeblokjes. Opzij zetten.

 • 12

  Zet de kalkoencake op een schaal of in een braadpan. Gebruik het resterende cake / glazuurmengsel om twee grote kalkoenpoten en twee vleugels te vormen. Bevestig ze aan de cake.

 • 13

  Frost de poten en vleugels en laat het glazuur drogen.

 • 14

  Zodra het glazuur is opgedroogd, druk je op een papieren handdoek die is bedrukt met stippen, helemaal over de cake om het eruit te laten zien als een realistische kalkoenhuid. Als het glazuur blijft plakken, laat het dan langer drogen.

 • 15

  Optioneel - spray oranje. bruine en rode voedselkleuring over de cake om schaduw en highlights toe te voegen met behulp van een airbrush of met behulp van sproeinevelvoedselkleuring.

 • 16

  Optioneel - maak sla en wortels met gekleurde fondant.

 • 17

  Voeg de vulling toe aan de kalkoen, vul de holte en laat het uitlopen op de schaal. Als je fondantsla en wortelen hebt gemaakt, schik ze dan rond de kalkoen op een schaal.

 • 18

  U kunt de cake voor het serveren maximaal twee dagen op kamertemperatuur bewaren. Hoe langer het zit, hoe meer vocht zich ophoopt op het snoep in de cake. Als je de cake serveert, wil je misschien wat meer snoep toevoegen aan elk dessertbord.

Tips van experts

 • Er zijn een paar manieren om een ​​kalkoencake te serveren, op een schaal of in een braadpan gevuld met echt (of fondant) fruit, groenten en kruiden. Deze cake werd geserveerd op een bedje van fondant in de vorm van sla en wortels voor een mooie kleur.
 • Als je een airbrush hebt, kun je de kalkoen besproeien met wat oranje, rode en bruine tinten om hem een ​​realistischer uiterlijk te geven, maar deze stap is optioneel.
 • Deze cake blijft maximaal twee dagen op kamertemperatuur. Daarna moet het worden verzegeld in een luchtdichte container en gekoeld. Hoe langer de cake blijft zitten, hoe meer vocht zich ophoopt op het snoep in de cake, dus verser is beter!

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Verras uw gezin deze Thanksgiving door een geroosterde kalkoen te serveren - als toetje! Het plezier gaat verder, want als je de eerste plak "snijdt", valt er snoepgraan uit, in piñata-stijl. Het is niet alleen gevuld met snoep, maar ook gevuld met een zoete kijk op Thanksgiving Day-vulling.

Bekijk de video: THE MEXICAN FOOD EXPERIMENT!!