Ongewone recepten

Donkere chocolade frambozen taartrepen

Donkere chocolade frambozen taartrepen


Deze repen zijn niet alleen rijk aan fudgy chocolade en zure bessen die barsten van de smaak, maar ze zijn ook gemaakt met slechts zes eenvoudige ingrediënten!MEER +MINDER-

Bijgewerkt 14 februari 2018

Maken met

Pillsbury koekjesdeeg

1

Pillsbury ™ gekoelde taartkorst

14

oz gezoete gecondenseerde melk

2

kopjes pure chocoladeschilfers, verdeeld

1

eetlepel kristalsuiker

4

oz Pillsbury ™ gekoeld suikerkoekjesdeeg

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Begin met het verzamelen van uw ingrediënten.

 • 2

  Verwarm de oven voor op 450 ° F. Bekleed een ovenschaal van 9x13 inch met folie en bespuit met een antiaanbakspray.

 • 3

  Rol de taartbodem uit en doe deze zo goed mogelijk in de voorbereide pan. Gebruik een mes om de randen bij te snijden en plaats de restjes om de bodem van de pan volledig met de korst te bedekken. Bak de korst 7 tot 9 minuten of tot ze lichtbruin zijn. Verlaag de oventemperatuur tot 350 ° F.

 • 4

  Verhit de gezoete gecondenseerde melk in een kleine pan op middelhoog vuur. Roer 1 kopje chocoladeschilfers erdoor en blijf roeren tot het volledig is gesmolten.

 • 5

  Verdeel de gesmolten chocolade over de voorbereide taartbodem.

 • 6

  Schep de frambozen met de suiker in een kleine kom. Strooi de bessen over de chocolade. Gebruik je vingers om het suikerkoekjesdeeg zo gelijkmatig mogelijk over de bessen te verkruimelen.

 • 7

  Bak 28 minuten. Haal uit de oven en strooi de resterende 1 kopje chocoladeschilfers over de repen en zet ze nog 2 minuten in de oven.

 • 8

  Koel volledig af alvorens te serveren.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Verse, sappige zomerbessen zijn heerlijk - vooral in een reep gemaakt met taartbodem, chocolade en crumble van suikerkoekjes! Deze taartrepen zijn gemakkelijk te maken en zondig heerlijk. Toen ik opgroeide, maakte mijn moeder altijd een frambozentaart voor me met Kerstmis. Eigenlijk doet ze dat nog steeds. Vooral omdat als ze dat niet doet, ik mezelf op de grond zal werpen als een tweejarige en een driftbui krijg. Kerstmis brengt de baby in me naar boven. Hoe dan ook, ik ben hier niet om over Kerstmis te praten. Ik ben hier om over frambozen te praten! Zoete, zure, sappige rode frambozen, ik koop ze zo vaak mogelijk en ben altijd van plan er mee te bakken. Dan sta ik boven de gootsteen, spoel ze een voor een uit en stop ze in mijn mond. Ik spoel ze niet allemaal tegelijk af, omdat ik ontken dat ik echt het hele pakket ga opeten. Ontkennen, het is iets moois, maar jullie! Kijken! Ik slaagde erin om genoeg van mijn bessen opzij te zetten om mee te bakken en heilig, deze rijke chocoladerepen, bezaaid met sappige bessen, zijn zo perfect voor de zomer. De zoete chocolade, de zure bessen, de crumble van het suikerkoekje en de schilferige taartbodem ... Ik ben verliefd. Denk je dat mijn moeder dit voor Kerstmis maakt in plaats van de gebruikelijke taart? Laten we dit doen.

Bekijk de video: Goddelijke Chocoladetaart. Koken u0026 bakken met SterkInDeKeuken!