De beste recepten

Jamaicaanse Rum Punch

Jamaicaanse Rum Punch


Maak deze feestelijke punch voor National Rum Punch Day!MEER +MINDER-

1

kopje limoensap (bij voorkeur vers geperst)

1

kopje grenadine (zelfgemaakt of gekocht in de winkel is prima)

3

cups rum (kan soorten mixen en matchen als je wilt)

Een paar scheutjes kersen vanillebitter (optioneel)

Verse ananas (voor garnering)

Verse limoenwielen (voor garnering)

Verberg afbeeldingen

  • 1

    Combineer alle ingrediënten (behalve de garnituren) in een kruik en bewaar in de koelkast tot ze klaar zijn om te serveren.

  • 2

    Garneer voor het serveren elk glas met een schijfje ananas en een schijfje limoen en giet de punch erin!

Tips van experts

  • Simpele siroop is gemakkelijk te maken door gelijke delen water en suiker te combineren en al roerend te verwarmen tot de suiker is opgelost en het mengsel iets is verminderd.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

  • Deze Jamaicaanse rumpunch is een makkie om te maken en nog makkelijker om te drinken. Wist je dat 20 september Nationale Rum Punch Dag is? Ik bedoel, niet dat je een reden nodig hebt om van deze heerlijk fruitige drank te genieten, maar wie ben ik om een ​​nationale vakantie? Deze stoot is zo goed en zooooo belachelijk eenvoudig. Het enige dat u hoeft te onthouden is één eenvoudige formule en u bent vrij om uw eigen speciale recept te maken (of gewoon bij het origineel te blijven). Hier is de basisformule die u moet volgen: 1 deel zuur (limoensap) 2 delen zoet (eenvoudige siroop en / of grenadine) 3 delen sterk (rum) 4 delen zwak (fruitige sappen) Het is ook een leuk rijmpje, dus als je het wilt zingen terwijl je je punch mengt, wordt dat helemaal aangemoedigd. (Dansen is optioneel.) "Een deel zuur, twee delen zoet, drie delen sterk, vier delen zwak!"
  • Het enige dat u in feite hoeft te doen, is alles in een kruik te dumpen - en u bent bezig! Voor het snoepje heb ik een mix gemaakt van eenvoudige siroop en grenadine. (Simpele siroop is gemakkelijk te maken door gelijke delen water en suiker te combineren en al roerend te verwarmen tot de suiker is opgelost en het mengsel iets is afgenomen.) Voor de rum bleef ik bij een witte rum, maar je zou ook een donkere kunnen doen als je wilt, of zelfs gekruid of kokos. (Of een combinatie van alle 4!) Voor de sappen heb ik een combinatie gemaakt van sinaasappel, mango en ananas, maar je kunt het bij sinaasappel en ananas houden als dat gemakkelijker is. (Of, als u er een ziet die alle drie combineert, ga daar dan voor!) Zie? Als je eenmaal de 'formule' kent, kun je mixen en matchen zoals je kleine hartje begeert. Dit is een optioneel ingrediënt, maar ik raad het aan - ik heb er een paar druppelaars vol kersen vanillebitter aan toegevoegd. Als je nog nooit bitters hebt gebruikt, beschouw het dan als een smaakmaker voor je cocktail. Deze gaf het een enigszins exotische, gekruide smaak, die geweldig was met de andere ingrediënten. Roer goed en bewaar in de koelkast tot het klaar is om te serveren. Garneer elk glas met een schijfje verse ananas en / of een limoenwiel. cheers naar Rum Punch Day!

Bekijk de video: Rum PUNCH! Simple 4 ingredient great summer punch.