De beste recepten

Pompoen Pinata Cake

Pompoen Pinata Cake


Snijd in deze adorably schattige pompoentaart om snoep te onthullen dat erin verborgen zit.MEER +MINDER-

Bijgewerkt 13 oktober 2014

2

dozen Betty Crocker ™ Super Moist ™ citroentaartmix

Zwarte en groene kleurstof, optioneel

2

kuipjes Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille glazuur

Fondant of modelleerchocolade, optioneel

1

cakekegel (ijshoorntje)

Betty Crocker ™ rode gelvoedselkleurstof, optioneel

Betty Crocker ™ oranje neon gel kleurstof

Betty Crocker ™ Halloween-snacks met fruitsmaak

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven voor op 350 ° F voor metalen pannen, 325 ° F voor niet-klevende of donkere pannen.

 • 2

  Klop voor elke cakemix 1/2 kopje sinaasappelsap, 1/2 kopje water, 3 eieren, 1/2 kopje gesmolten boter en 1 theelepel sinaasappelschil samen met de cakemix. Klop 30 seconden op laag. Als je een oranjekleurige cake wilt, voeg dan wat oranje kleurstof toe en blijf dan 2 minuten kloppen op gemiddelde snelheid.

 • 3

  Spuit een bundt-pan in met een kookspray met antiaanbaklaag. Giet het cakebeslag in de pan en bak 36-42 minuten tot het licht goudbruin is, of een tandenstoker die in het midden van de cake wordt geprikt er schoon uitkomt.

 • 4

  Laat de cake 15 minuten afkoelen. Houd je hand boven de cake, draai de pan ondersteboven en laat de cake voorzichtig op een koelrek vallen. Laat de cake ongeveer een uur volledig afkoelen. Was de bundt-pan en herhaal, maak een tweede bundt-cake.

 • 5

  Verf ondertussen twee kuipjes Betty Crocker ™ Vanilla Frosting met Betty Crocker ™ Neon Orange gelvoedselkleurstof. Voeg een paar druppels Betty Crocker ™ rode gelvoedselkleurstof toe voor een diepere pompoensinaasappel.

 • 6

  Schep ongeveer 1/3 kopje van de sinaasappelglazuur eruit en roer het cacaopoeder erdoor, zodat er bruin glazuur ontstaat. Frost de buitenkant van het ijshoorntje. Laat het glazuur drogen.

 • 7

  Als de eerste cake is afgekoeld, maakt u de cake waterpas door het gepofte deel van de cake af te snijden.

 • 8

  Plaats deze cake met de bovenkant naar beneden op een kleine kartonnen taartronde. Frost rond de buitenkant en bovenop de cake.

 • 9

  Zet de cake voorzichtig op een caketribune of bord. Vul het midden van de cake met verschillende soorten snoep, zoals Betty Crocker ™ Halloween Fruit Snack, snoepgraan en gummy wormen.

 • 10

  Zodra de tweede cake is afgekoeld, snijdt u het overtollige deeg af en plaatst u het op de onderste cake. Vul het gat met nog wat snoep. Vul het frosted ijshoorntje met snoep en plaats het in het ruim in de bovenste bundtcake.

 • 11

  Frost het bovenste gedeelte van de cake. Gebruik een metalen spatel om het glazuur van de onderkant van de cake naar de bovenkant bij de stengel te trekken, zodat er lijnen in de pompoen ontstaan.

 • 12

  Versier desgewenst je pompoentaart met fondant of modelleerchocolade. Snijd jack-o-lantern-kenmerken en blaadjes weg met behulp van koekjesmessen of een mes. Voeg decoraties toe aan cake.

 • 13

  Deze cake kan het beste binnen een dag worden geserveerd. Bewaar de restjes in een luchtdichte verpakking op kamertemperatuur.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Deze cake ziet er enorm indrukwekkend uit, maar is gemakkelijker te maken dan je denkt! Met slechts een paar Bundt-cakes op elkaar gestapeld en een slimme decoratie, kun je je eigen schattige pompoen-piñata-cake maken!

  Het enige dat je nodig hebt om deze cake te maken, zijn twee Bundt-cakes, die je eenvoudig kunt maken met Betty Crocker Cake Mix. Bundt-cakes hebben al gaten erin, wat de perfecte schuilplaats voor snoep is. Je kunt de taarten frosten en decoreren, of de cakemix oranje kleuren, dan de twee gebakken taarten samenvoegen, vullen met snoep, een steel toevoegen en het is klaar om te serveren. Hoe dan ook, kinderen en volwassenen zullen zeker een kick krijgen van deze cake voor Halloween!

  Sproei om te beginnen je Bundt-pan in met kookspray met antiaanbaklaag.

  Combineer Betty Crocker Lemon Cake-mix met sinaasappelsap, water, eieren, gesmolten boter, sinaasappelschil en sinaasappelkleurstof (optioneel).

  Klop 30 seconden op lage snelheid. Klop vervolgens 2 minuten op gemiddelde snelheid.

  Giet het cakebeslag in de Bundt-pan. Tik op de pan op het aanrecht om overtollige luchtbellen in het beslag te verwijderen.

  Bak de cake 36 tot 42 minuten, totdat een tandenstoker die in het midden van de cake is gestoken er schoon uitkomt. Laat de cake 15 minuten afkoelen. Laat de cake ongeveer een uur volledig afkoelen.

  Was de Bundt-pan en herhaal, maak een tweede Bundt-cake.

  Verf ondertussen twee kuipjes Betty Crocker Vanilla Frosting met Betty Crocker Neon Orange gel-kleurstof. Voeg een paar druppels Betty Crocker rode gelvoedselkleurstof toe voor een diepere tint pompoensinaasappel.

  Schep ongeveer 1/3 kopje van de sinaasappelglazuur eruit en roer het cacaopoeder erdoor, zodat er bruin glazuur ontstaat. Laat het glazuur drogen.

  Als de eerste cake is afgekoeld, maakt u de cake waterpas door het gepofte deel van de cake af te snijden. Snack op de restjes of gebruik ze later voor cakepops.

  Plaats deze Bundt-cake met de bovenkant naar beneden op een kleine kartonnen taartronde. Zet de cake op een van je lege glazuurbakjes en bedek de buitenkant van de cake met het oranje glazuur, zorg ervoor dat je een deel van de onderkant van de cake bedekt (het deel dat te zien is als de cake op het bord ligt).

  Frost het bovenste deel van deze Bundt-cake en laat ongeveer 1/2 inch ruimte rond het middelste gat.

  Zet de cake voorzichtig op een caketribune of bord. Vul het midden van de cake met een verscheidenheid aan snoep zoals Betty Crocker Halloween Fruit Snacks, snoepgraan en gummy wormen.

  Zodra de tweede cake is afgekoeld, snijdt u het overtollige deeg af en legt u het bovenop de onderste cake. Vul het frosted ijshoorntje met snoep en plaats het in het gat in de bovenste Bundt-cake.

  Frost het bovenste gedeelte van de cake. Gebruik een metalen spatel om het glazuur van de onderkant van de cake naar de bovenkant bij de stengel te trekken, zodat er lijnen in de pompoen ontstaan.

  Indien gewenst kun je je pompoen versieren met fondant. Rol de fondant uit op een met maïszetmeel bestoven snijplank en steek met een uitsteekvormpje of mes enkele ogen, een neus en mond uit.

  Tint wat fondantgroen en rol het uit, steek dan de blaadjes uit met een plunjersnijder of een koekjessteker. Rol van wat fondant dunne touwen voor de wijnranken.

  Voeg fondantversieringen toe aan de pompoentaart.

  Daar heb je het! Een leuke verrassingstaart die perfect is voor Halloween!


Bekijk de video: planet cake 星球蛋糕的制作