Nieuwe recepten

Tacos al Pastor

Tacos al Pastor


Tacos al Pastor zijn gekruid varkensvlees in zachte tortilla's en we hebben de gemakkelijkste versie ooit!MEER +MINDER-

Varkensvlees

2

eetlepels chipotlesaus

2

eetlepels plantaardige olie

1

theelepel achiote poeder

1

pakket Old El Paso ™ taco kruidenmix

Slaw

2

eetlepels rode azijn

1

blik (4,5 oz) Old El Paso ™ Green Chiles

Verberg afbeeldingen

 • 2

  Meng de rest van de varkensvleesingrediënten in een grote kom. Meng het varkensvlees door de saus.

 • 3

  Bekleed een broodpan met folie en voeg de dunne plakjes varkensvlees in de pan. Blijf ze opstapelen totdat al het varkensvlees in de pan zit.

 • 4

  Bedek met meer folie en druk naar beneden met een andere broodvorm. Leg er een zwaar ovenitem op. Leg deze hele rig op een bakplaat. Laat marineren en pers bij kamertemperatuur een half uur.

 • 5

  Bak 3 en een half uur op 275 ° F. Er zal wat vet uit de pan spatten, maar de bakplaat moet het opvangen.

 • 6

  Maak ondertussen de slaw. Snijd de kool, jalapeños en komkommer in dunne plakjes. Hak de koriander fijn. Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng goed. Laat 30 minuten marineren alvorens te serveren.

 • 7

  Laat het varkensvlees ongeveer 15 minuten onbedekt rusten. Haal voorzichtig uit de pan. Snijd het varkensvlees in plakjes. Sommige vallen uit elkaar en andere niet, maar het zal allemaal heerlijk zijn.

 • 8

  Gril tenslotte de tortilla's tot enkele plekken zwart zijn. Serveer met varkensvlees, kaas en bedek met de slaw.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Taco's al pastor nemen meestal een behoorlijk gecompliceerde bereiding met gemarineerd, gestapeld en geroosterd vlees aan het spit. Ik ben hier om de complicatie weg te nemen en je te helpen thuis een gemakkelijke versie te maken! Deze versie van alle pastor-taco's marineert nog steeds en stapelt het vlees op, maar in plaats van het aan een groot spit te roosteren, koken we het langzaam en laag in een broodpan terwijl u erop drukt. De marinade en het langzame koken helpen echt om een ​​aantal diepe, heerlijke smaken te ontwikkelen. Deze taco's al pastor zijn een uniek en smaakvol alternatief voor je taco-fix. Daar gaan we! Een groene Spaanse koolsla is de perfecte verkoelende aanvulling op het hartige pittige vlees. Genieten!

Bekijk de video: AL PASTOR MARINADE FOR RED MEXICAN STYLE STREET TACOS Pork, Chicken, Beef, Seafood