Nieuwe recepten

Slow-Cooker Rundvlees Gerst Soep

Slow-Cooker Rundvlees Gerst Soep


Een gemakkelijke, geruststellende soep met rundvlees, tomaten, gerst en champignons gekookt in de slowcooker.MEER +MINDER-

Maken met

Progresso-bouillon

1

kan (14,5 oz) Muir Glen ™ biologische tomatenblokjes

5

cups Progresso ™ bouillon met rundersmaak

8

oz vers gesneden champignons

1

theelepel Italiaanse kruiden

Verberg afbeeldingen

  • 1

    Breng het rundvlees op smaak met peper en zout en bak het vlees bruin. Giet het vet af.

  • 2

    Plaats alle ingrediënten (rundvlees, tomaten, bouillon, champignons, gerst, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en selderijzout) in de slowcooker en kook 3-4 uur op hoog of 6-8 uur op laag.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

  • Deze slowcooker rundvlees-gerstsoep is de perfecte maaltijd om je te vullen en op te warmen op een koude winterdag. Ik maak niet vaak warme, geruststellende soepen omdat het hier in Florida het hele jaar door behoorlijk warm is. Af en toe krijgen we een koude spreuk in de jaren 50 en iedereen gooit hun gelaagde kleding aan en start hun open haarden (als ze er echt een hebben). We hadden onlangs een koufront en ik greep de kans om iets warms en gezelligs te maken voor mijn familie om te eten. Je zult niet geloven hoe gemakkelijk deze Slow Cooker Rund- en Gerstesoep is. De ingrediënten zijn eenvoudig en stevig, maar de smaak is robuust. Het langste deel van het hele proces is het bruinen van het rundvlees, en dat duurt slechts ongeveer 7 minuten. Je kunt zelfs restjes rundvlees van een andere maaltijd gebruiken. De basis van onze soep is runderbouillon met toevoeging van wat tomatenblokjes. Als je een beetje een kick wilt, kun je wat Muir Glen vuurgeroosterde tomaten toevoegen - maar aangezien mijn kinderen aan het eten waren, heb ik het aan de milde kant gehouden.Wanneer ik slowcooker-maaltijden maak, denk ik dat het belangrijk is om wat verse ingrediënten samen met alle pantry-nietjes die u misschien gebruikt. Champignons zijn een perfecte manier om wat bulk aan je soep toe te voegen, en ze nemen alle kruiden en smaak op terwijl ze de hele dag koken. Je zou er waarschijnlijk niet aan denken om gerst aan soep toe te voegen, maar als graan voegt het een geweldige textuur, om nog maar te zwijgen van de gezondheid van de soep. u zult genieten van deze gemakkelijke warme soep die in enkele minuten kan worden bereid en de hele dag in uw slowcooker kan worden gekookt.

Bekijk de video: Pompoensoep slowcooker. Recept. NLBE.