Nieuwe recepten

Ranch Chicken Club Roll-Ups

Ranch Chicken Club Roll-Ups


Spek, kip, kaas en boerderij allemaal opgerold in pizzadeeg. Het is een clubsandwich ontmoet Calzone. Yum! MEER +MINDER-

4

plakjes dik gesneden spek, in tweeën gesneden, tot ze knapperig en uitgelekt zijn

1

pond kip tenders (of 6)

2

eetlepels uit 1 verpakking (1 oz) Old El Paso ™ kruidenmix hete en pittige taco

6

plakjes peperjackkaas

6

theelepels ranchdressing

1

(11 oz) buis Pillsbury ™ gekoelde dunne pizzakorst

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven voor op 400 ° F. Als je het spek hebt gesmolten, giet je alles behalve 1 eetlepel spekvet eraf.

 • 2

  Kruid de kip helemaal met de taco-kruiden en plaats ze in de hete pan om aan beide kanten bruin te bakken, ongeveer 6 minuten. Haal uit pan en tent om te rusten.

 • 3

  Rol het pizzadeeg op een met bloem bestoven werkblad en snijd het in 6 gelijke rechthoeken. Bestrijk elk deeggedeelte met een theelepel ranchdressing. Leg de plakjes kaas erop, gevolgd door het spek en de gekookte kip. Rol het deeg over de kip en leg de rolletjes met de naad naar beneden op een ingevette ovenschaal.

 • 4

  Bak ongeveer 15 minuten, of tot het deeg gaar en goudbruin is. Serveer onmiddellijk.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Kunnen we praten over een Ranch Chicken Club opgerold in pizzadeeg? Dat dacht ik al. Dit is een van die maaltijden die bij elke gelegenheid past. Nee echt. Luister: iets nodig voor een feestje? Neem een ​​bord mee. Iets nodig voor kinderen? Geen nood, iets makkelijks nodig voor de doordeweekse avond? Heb je iets leuks en brutaals nodig voor het weekend? Hallo, heb je een kaasfix nodig? Boom: heb je een bacon-fix nodig? Bam, heb je een pittige kipfix nodig? Biggidy: een boerderij-fix nodig ZONDER WORTELEN? Hallo, geliefde, moet het allemaal in pizzadeeg worden gerold? Holy moly, heb je het nu nodig? Het is duidelijk dat GOSH. Het is zo belachelijk. Het is kaasachtig en kipachtig en pittig en spek. En ranchy! Mijn spellingcontrole heeft het zojuist veranderd in "ranzig". Wat ... het zou heel goed kunnen zijn. Ja, dat moet gewoon.

Bekijk de video: Chicken Bacon Ranch Hoagie. Lower Cal vs Restaurant Style