De beste recepten

Pompoen Martini

Pompoen Martini


Als je martiniglas wenkt naar een stuk pompoentaart, is het tijd om dat verlangen te voeden. Net als een dronken stuk van ieders favoriete Thanksgiving-dessert, is cocktailuurtje zojuist een stuk zoeter geworden.MEER +MINDER-

1 1/2

ons wodka (puur of gearomatiseerd, zoals vanille of marshmallow)

3

ounces pompoentaartroomlikeur, zoals Fulton’s Harvest ™ (plus meer om het glas te omranden)

Pompoentaartkruid (voor garnering)

Kaneelstokjes (voor garnering)

Mousserende suiker of hagelslag (om het glas te omrand)

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Giet in een kleine schaal een kleine hoeveelheid pompoentaartroomlikeur. Bedek de bodem van de schaal in een aparte kleine schaal met hagelslag. Doop de rand van een martiniglas in de likeur en rol de rand onmiddellijk in de hagelslag. Opzij zetten.

 • 2

  Voeg in een cocktailshaker gevuld met ijs de wodka toe met de 3 ons pompoentaartroomlikeur. Schud om af te koelen en te blenden, en giet de cocktail in het martiniglas.

 • 3

  Om te garneren, bestrooi je de cocktail licht met pompoentaartkruiden en serveer je met een kaneelstokje als roerstokje.

Tips van experts

 • Als u geen likeur van pompoentaartroom kunt vinden, kunt u een vervanging maken. Combineer 1 1/2 ounce pompoenlikeur, zoals Hiram Walker ™, met 1 1/2 ounce Irish cream zoals Bailey's ™.
 • Om deze cocktail een zoetere smaak te geven, garneer je met gezoete slagroom voordat je hem bestrooit met pompoentaartkruiden.

Voedingsfeiten

Portiegrootte: 1 portie
Calorieën
350
Calorieën van vet
0
% Dagelijkse waarde
Totaal vet
0g
0%
Verzadigd vet
0g
0%
Trans vet
0g
Cholesterol
0 mg
0%
Natrium
0 mg
0%
Kalium
0 mg
0%
Totaal koolhydraat
29 g
10%
Voedingsvezels
0g
0%
Suikers
24 g
Eiwit
0g
Vitamine A.
0%
0%
Vitamine C
0%
0%
Calcium
0%
0%
Ijzer
0%
0%
Uitwisselingen:

0 Zetmeel; 0 Fruit; 0 andere koolhydraten; 0 Magere Melk; 0 magere melk; 0 Melk; 0 Groente; 0 Zeer mager vlees; 0 mager vlees; 0 Vetrijk vlees; 0 Vet;

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet 2000.

Meer over dit recept

 • Een beetje pompoenlikeur, een vleugje wodka en hey presto - je hebt de beste (en gemakkelijkste) Thanksgiving-cocktail ooit. Dit recept serveert er maar één, maar wees bereid om meer dan één drankje te maken als er eenmaal bekend wordt hoe heerlijk deze cocktail is!

Bekijk de video: Espresso Martini made Two Ways! How to Drink