Nieuwe recepten

Zwarte Woud-koekjes

Zwarte Woud-koekjes


Hou je van zwarte woudcake? Dan zijn deze cookies iets voor jou. Perfect voor de kerstkoekjesplank of wanneer je een chocolade-kersen-fix nodig hebt.MEER +MINDER-

1

doos (15.25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ Cake Mix Chocolade Fudge

1/2

kan kersentaartvulling, siroop uitgelekt

1 1/2

kopjes zware slagroom

Chocolade hagelslag, indien gewenst

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven voor op 350 ° F. Mix de cakemix, het ei en de zachte boter in een keukenrobot of keukenmachine tot een dik, toffeesachtig deeg ontstaat.

 • 2

  Schep het deeg in 20 ballen met een diameter van ongeveer 2,5 cm. Leg ze op een ingevette bakplaat ongeveer 5 cm uit elkaar. Maak koekjes een beetje plat met de bodem van een glas. Maak vervolgens met uw duim of de punt van een lepel een ondiepe inkeping in het midden van elk koekje. Plaats een enkele kers van de taartvulling in elke inkeping

 • 3

  Bak in 8-10 minuten gaar. Haal uit de oven en laat afkoelen op de bakplaat voor een minuut, verwijder dan de koekjes naar een rek om volledig af te koelen.

 • 4

  Klop of klop slagroom en suiker in een mengkom tot stijve pieken. Versier elk koekje met een spuitzak met een sterretje met slagroom en werk af met hagelslag (indien gewenst).

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Pssst - chocolade-kersenfans, kijk eens naar deze gemakkelijke manier om Zwarte Woud-koekjes te maken! Deze taaie chocolade-kersenkoekjes hebben een aantal snelkoppelingen: chocolade-toffeescake-mix en kersentaartvulling. De rest van de ingrediënten komt zo uit de kast: makkelijk, mooi en snel. Gotta love it.Decoreer met slagroom en werk af met hagelslag, indien gewenst. Genieten!

Bekijk de video: Fietsen Zwarte Woud, Schwarzwald Radweg, 2013