Nieuwe recepten

Apenbrood in een pot

Apenbrood in een pot


Ooey, kleverige, kaneelsnoepjes worden niet eenvoudiger (of leuker!) Dan dit eenvoudige Apenbrood gebakken in een pot. Vier ingrediënten is alles wat je nodig hebt om dit recept in je buik te krijgen!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 8 maart 2017

Maken met

Pillsbury Grands! Koekjes

1

tube Pillsbury ™ Grands! ™ -koekjes

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Maak acht kleine inmaakpotten schoon. Spray elk royaal met anti-aanbakspray.

 • 2

  Open de koekjes. Snijd elk koekje in acht kleine stukjes.

 • 3

  Meng de suiker en kaneel. Smelt de boter in een kleine, magnetronbestendige kom.

 • 4

  Doop de koekjes in boter en vervolgens in het kaneelsuikermengsel. Plaats acht gesuikerde koekjes in elke voorbereide pot.

 • 5

  Bak de potten 16-18 minuten in een voorverwarmde oven op 400 ° F.

 • 6

  Laat de potten iets afkoelen voordat u er glazuur op lepelt. Serveer onmiddellijk of dek hete potten af ​​met een inblikken deksel en ring. Luister naar een knal die aangeeft dat de pot is verzegeld. Voel je vrij om potten te verzenden die verzegeld zijn per post, zolang ze maar binnen 3 dagen op hun bestemming aankomen.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Ben je klaar voor een recept dat zo belachelijk eenvoudig en leuk is om te maken dat je het gevoel hebt dat je een feestje in je keuken hebt gegooid? Welnu, bereid je voor, want dit Apenbrood in een Pot is ongeveer het schattigste dat je het hele jaar hebt gezien. En het is absurd eenvoudig en leuk om te maken. Desserts in een pot zijn de laatste tijd razend populair. Ze zijn relatief eenvoudig te maken, met de toegevoegde bonus dat ze draagbaar zijn en vaak in staat zijn om een ​​reis per post te doorstaan. Dit recept is niet anders. De ingrediënten zijn zo stabiel dat je gekoelde en verzegelde potten daadwerkelijk per post kunt laten klappen (zolang ze binnen drie dagen op de beoogde locatie zijn) en een beetje liefde kunt sturen naar iemand van wie je houdt. een nieuwe ervaring voor u, hier is een stapsgewijze zelfstudie van het proces. U zult zien ... u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Dit is ongeveer net zo eenvoudig als recepten komen! Zorg ervoor dat al je kleine inmaakpotten in de vaatwasser worden gereinigd (de hitte reinigt de potten prachtig). Deze zijn zo gemakkelijk en zo schattig. Perfect als cadeau en als brunch-traktatie!
 • Hier zijn meer cakerecepten die op funky, leuke en unieke manieren worden gepresenteerd!

Bekijk de video: Santan Theni Seva kar Jo man Baap Chhe Bhagwan new Gujarati bhajan 2019