De beste recepten

Stained Glass Holiday Jello Shots

Stained Glass Holiday Jello Shots


Gebruik die mini-donutpan om voor jezelf wat eetbare vakantiecocktails te maken!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 6 september 2017

3

eetlepels Jell-O ™ aardbei

3/4

kopje kokend water, verdeeld

3/4

kopjes wodka met cakesmaak, gekoeld en verdeeld

3

eetlepels Jell-O ™ limoen

1

envelop niet-gearomatiseerde gelatine

1/4

kopje gezoete gecondenseerde melk

Verse munt en cranberries voor garnering (optioneel)

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Bestrijk 2 grote vormpjes en een mini-donutpan licht met olijfoliespray met anti-aanbaklaag. Opzij zetten.

 • 2

  Klop in een middelgrote kom aardbeiengelatine samen met 1/4 kop kokend water tot de gelatine is opgelost. Voeg 1/4 kopje wodka toe. Giet in een van de voorbereide vormpjes. Koel tot stevig, ongeveer 1 uur.

 • 3

  Klop in een middelgrote kom limoengelatine samen met 1/4 kopje kokend water tot de gelatine is opgelost. Giet in de tweede voorbereide schaal. Koel tot stevig, ongeveer 1 uur.

 • 4

  Bereid de laatste gelatinelaag voor als de aardbeien- en limoengelatine stevig zijn geworden. Klop in een grote kom 1/4 kopje kokend water door de niet-gearomatiseerde gelatine tot de gelatine is opgelost. Voeg 1/4 kopje wodka en de gezoete gecondenseerde melk toe. Klop tot een gladde massa. Plaats 5-7 minuten in de koelkast terwijl u de glas-in-loodlagen voorbereidt.

 • 5

  Snijd met een scherp mes de aardbeien- en limoengelatine in kleine blokjes (1/4 inch bij 1/4 inch). Verwijder de blokjes met een lepel. Zodra de witte gelatinelaag is afgekoeld, vouwt u de aardbeien- en limoenblokjes voorzichtig door de witte gelatine. Meng niet te veel, of de rode gelatine zal de witte laag roze kleuren.

 • 6

  Schep het mengsel in de voorbereide donutpan. Koel tot stevig, ongeveer 1 uur. Verwijder door elke krans voorzichtig met een lepel uit de donutpan te halen. Koel Serveren. Garneer de serveerschaal met verse munt en cranberries, indien gewenst.

Tips van experts

 • Benodigde speciale uitrusting: Mini-donutpan.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Een eetbare kerstcocktail die helemaal in het teken staat van de kerstsfeer. Weet je hoe ze zeggen dat de lach van de kerstman 'als een kom vol gelei' is? Jaaa Jaaa. We weten dat hij lacht als een jiggly jelly shot. En we staan ​​op het punt om van je vakantie het vrolijkste, helderste en meest drankzuchtige seizoen ooit te maken met deze door de kerstman goedgekeurde jelly shots! Ik heb mijn bord versierd met verse munt en veenbessen, maar je kon ook suikerbogen vinden in het gangpad met taartdecoraties van je plaatselijke ambachtswinkel - een schattige manier om deze jelly-shots eruit te laten zien als kleine kransen! Dan hoef je alleen maar een paar vrienden te vinden om mee te spelen - Vrolijke feestdagen!

Bekijk de video: Bundt Jello- Easy Steps