Traditionele recepten

Pizza Apenbrood

Pizza Apenbrood


Een belachelijk leuke draai aan je favoriete pizza's!MEER +MINDER-

Maken met

Pillsbury Grands! Koekjes

1/2

kop (1 stok) boter, gesmolten

1

eetlepel Italiaanse kruiden

2

blikjes Pillsbury ™ Grands! ™ Southern Homestyle gekoelde koekjes

2

kopjes fijngesneden pizza-toppings (pepperoni, gekookte worst, groene paprika's, champignons, uien ... wat je maar wilt!)

2

kopjes geraspte Mozzarella-kaas

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Vet een bakblik in met kookspray. Opzij zetten.

 • 3

  Klop in een kleine kom gesmolten boter, knoflookzout en Italiaanse kruiden tot ze gecombineerd zijn. Opzij zetten.

 • 4

  Haal koekjes uit de blikken. Neem een ​​rauw koekje en snijd een spleet in de zijkant. Gebruik je vingers (of gebruik voorzichtig een mes) om het koekje te openen en een zakje te vormen voor de toppings.

 • 5

  Stop voorzichtig een snufje kaas in het zakje van het koekje, voeg dan een theelepel of zo of wat marinarasaus toe, voeg dan wat snufjes van je pizza-toppings toe, bedek met een laatste snufje kaas en gebruik dan je vingers om de deeg om in de zak te verzegelen. Zorg ervoor dat het goed is verzegeld.

 • 6

  Dompel de zak aan beide kanten in het botermengsel en plaats het met de naad naar boven in de bakvorm.

 • 7

  Herhaal met de resterende koekjes totdat ze allemaal gevuld zijn en naast elkaar in de bundtpan zijn geplaatst. Je zou ongeveer 15 kleine zakjes naast elkaar moeten hebben, met de naden bovenaan.

 • 8

  Giet het overgebleven botermengsel over de koekjes in de bakvorm en bak 30 minuten tot het deeg gaar en lichtbruin is. Verwijder en laat 5 minuten zitten.

 • 9

  Draai de bundtpan voorzichtig op een bord en beweeg er lichtjes mee om het apenbrood los te laten. Verwijder vervolgens de pan en serveer het apenbrood met wat extra marinarasaus om in te dippen.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Een belachelijk leuke en heerlijke draai aan je favoriete pizza's! Net toen je dacht dat pizza niet lekkerder kon worden, komt deze supercoole manier om het te eten - gebakken in apenbrood - Pizza Apenbrood! Wat? Je hebt het goed gehoord. En het is ook nog eens supergemakkelijk om te maken! Hak een aantal van je favoriete pizza-toppings fijn. Gebruik alles wat je maar wilt (zolang je het maar in kleine stukjes kunt hakken die in de pizzavakken passen). Zorg ervoor dat je rauw vlees, zoals worst, van tevoren kookt, stop dan gewoon de zakken met smakelijke lekkernijen, verpak ze allemaal gezellig in de bundt-pan, bak en verslind. Serveer het met extra marinarasaus om in te dippen, als Een perfect tussendoortje voor een wilddag of een eenvoudig doordeweeks diner. Je vrienden en familie zullen van je houden!

Bekijk de video: The Best Homemade Pizza Youll Ever Eat