Nieuwe recepten

Magnetron Cinnamon Roll Mug Cake

Magnetron Cinnamon Roll Mug Cake


Een snelle kleine cake die je in de magnetron bakt en die je verlangen naar kaneelbroodjes voedt.MEER +MINDER-

Bijgewerkt 16 maart 2017

1/4

kopje Betty Crocker ™ Super Moist ™ kruidencake-mix

3

eetlepels Betty Crocker ™ Rijke en romige roomkaasglazuur

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Roer de cakemix en appelmoes in een kleine kom. Vouw de kaneel lichtjes erdoor, zodat er linten van door het beslag worden gedraaid.

 • 2

  Schep de helft van het beslag op de bodem van een mok die is besproeid met bakspray met anti-aanbaklaag. Schep 1 1/2 eetlepel roomkaasglazuur op het beslag. Werk af met het resterende beslag.

 • 3

  Magnetron voor 1-1 / 2 tot 3 minuten. De cake is gaar als de bovenkant terugveert wanneer deze lichtjes in het midden wordt aangeraakt.

 • 4

  Doe de resterende glazuur in een zakje met ritssluiting. Knip een klein hoekje van de rand van het zakje af en spuit het glazuur in een werveling rond de bovenkant van de cake. Direct serveren en genieten!

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Je hebt dat kaneelbroodje nodig, stat, dus wat ga je doen? Maak deze! Heb je een slecht verlangen dat je snel in bedwang moet houden? Ja, we snappen het. Daarom koken we mokkoekjes met kaneelbroodjes… in de magnetron. Drie minuten en je hebt een hete mok van liefde, druipend van roomkaasglazuur en rondgeslingerd met hopen kaneel. Ik ging door en voegde een paar wendingen toe aan het origineel. Het is gemakkelijker dan ooit met de kant-en-klare Betty Crocker-kruidencake-mix. En misschien hebben we een middelste laag glazuur toegevoegd. Want wat elk kaneelbroodje nodig heeft, is een tweede laag glazuur, dit is zo'n leuk recept omdat je er één per keer kunt maken, dan alle bevestigingen kunt bewaren voor later en er nog een kunt maken (of twee! Of drie !) wanneer je maar wilt. zap het allemaal in de magnetron voor 2 minuten (of misschien iets langer, afhankelijk van je magnetron). Je weet dat het gaar is als de cake naar de bovenkant van de mok stijgt en het midden terugveert als je hem licht aanraakt. Leg er wat glazuur op en serveer direct!

Bekijk de video: سينامون رول بالميكرويف