Traditionele recepten

Pumpkin Patch Rookwolken

Pumpkin Patch Rookwolken


Pindakaas en witte chocoladepompoenen gemaakt met Reese's Puffs.MEER +MINDER-

Bijgewerkt 29 december 2014

1/2

kopje romige pindakaas

1/2

kopje witte chocoladeschilfers

3 1/2

cups Reese's Puffs® ontbijtgranen

oranje kleurstof (of gelijke delen rode en gele kleurstof)

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Smelt in een grote pan maïssiroop en suiker op middelhoog vuur tot de suiker is opgelost. Verwarm niet te lang, anders wordt je mengsel taai.

 • 2

  Zet het vuur uit en roer pindakaas, witte chocoladeschilfers en oranje kleurstof erdoor.

 • 3

  Voeg de oranje kleurstof toe aan de gewenste kleur. Ik hou van de merkkleuren van Wilton omdat ze erg helder zijn. Je wilt het snel mengen, zodat het niet te snel afkoelt. Als het te snel afkoelt, zet het vuur dan weer een seconde aan.

 • 4

  Roer de Reese's Puffs® erdoor en bedek zo goed mogelijk. Maak je geen zorgen, als je je pompoenen vormt, wordt het meer opgenomen.

 • 5

  Laat het mengsel iets afkoelen.

 • 6

  Als het koel genoeg is om te hanteren, begin dan met het maken van pompoenballen ter grootte van een golf, die je goed met je handen vormt.

 • 7

  Snij de groene gumdrops in vieren en gebruik twee plakjes voor de pompoenblaadjes.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Toen we opgroeiden als de jongste van tien kinderen, hadden we zelden het geluk om ontbijtgranen te eten.

  Omdat het geld krap was, aten we meestal havermout of gebroken tarwe uit onze voedselopslag. Dus als een van deze dozen ontbijtgranen op magische wijze in onze voorraadkast zou verschijnen, veroorzaakte dat grote chaos in ons huis.

  We zaten allemaal in een cirkel en verdeelden de ontbijtgranen gelijkmatig, een stuk ontbijtgranen per keer, totdat de hele doos was verdeeld.

  Als het Lucky Charms was, werden de marshmallows natuurlijk eerst verdeeld.

  En als een van mijn broers of zussen sliep ... jammer. Je niest je verliest.

  Toen ik door General Mills en Betty Crocker werd uitgenodigd om een ​​traktatie met Halloween-thema te bedenken met een van hun Big G-granen, was ik in de hemel. Ik kon zes van de Big G-granen proberen en had ze ALLEMAAL voor mezelf!

  Natuurlijk trok ik me naar de Reese's Puffs omdat je weet dat ik en pindakaas iets hebben. Na de hele dag in de keuken te hebben geëxperimenteerd, kwam ik eindelijk uit op deze schattige Pumpkin Patch Puffs met pindakaas en witte chocolade. Ze zijn een makkelijke traktatie die je samen met de kinderen kunt maken en weg kunt geven aan je vrienden.

  Christy kwam bij het Tablespoon-team om haar recepten te delen en familieplezier te inspireren. Bekijk haar Tablespoon-ledenprofiel voor geweldige nieuwe recepten en kom hier terug voor meer posts van Christy!


Bekijk de video: DEFENDING OUR BASE FROM THE BIGGEST CLAN - Rust