De beste recepten

Lucky Rainbow Chex ™ Mix

Lucky Rainbow Chex ™ Mix


Gelukkig voor jou is er een kleurrijke, knapperige snackmix aan het einde van deze regenboog.MEER +MINDER-

1

doos (11,5 oz) Lucky Charms ™ ontbijtgranen

6

cups Rice Chex ™ of Corn Chex ™ granen

2

zakken (elk 12 oz) witte vanille-bakchips (4 kopjes)

1/4

kopje veelkleurige snoep hagelslag

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Giet een doos met ontbijtgranen op een grote schaal. Kies alle marshmallows (ongeveer 2 kopjes); zet apart om later aan de mix toe te voegen. Meet 2 kopjes van de overgebleven Lucky Charms ™ -graan (zonder de marshmallows) in een grote kom, voeg Chex ™ -graan toe.

 • 2

  Lijn bakplaat met folie of vetvrij papier. In een middelgrote magnetronbestendige kom, magnetron witte vanille bakchips onbedekt op hoog ongeveer 2 minuten, roer elke 30 seconden, totdat de chips glad kunnen worden geroerd. Giet het graanmengsel in een grote kom; gooi om gelijkmatig te bedekken.

 • 3

  Verspreid het mengsel in een enkele laag op bakplaat. Bestrooi onmiddellijk met hagelslag. Laat staan ​​tot het is gezet, ongeveer 20 minuten.

 • 4

  Verdeel het mengsel voorzichtig; Gooi in gereserveerde marshmallows. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Witte chocolade, marshmallows en hagelslag, OH MY! Lucky Rainbow Chex Mix is ​​een lekkere snackmix gemaakt met slechts een paar lekkere ingrediënten, deze zoete traktatie is super makkelijk te maken. Met slechts een klein beetje mengen, een laagje witte chocolade en kleurrijke hagelslag, heb je in een mum van tijd een leuke, regenboogkleurige snack.

Bekijk de video: Rainbow Chex Mix