De beste recepten

Tom en Jerry

Tom en Jerry


Een traditioneel vakantiedrankje uit het begin van de 19e eeuw, beschouw dit als de neef van advocaat. In tegenstelling tot de meeste cocktails met rauw ei, wordt deze warm geserveerd.MEER +MINDER-

3

eetlepels poedersuiker

1/2

theelepel gemalen piment

1/2

theelepel gemalen kaneel

1/2

theelepel gemalen kruidnagel

4

ounces cognac, lauw

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Klop in een grote, schone kom het eiwit tot stijve pieken.

 • 2

  Klop in een aparte kom de eidooiers tot ze licht van kleur zijn; Klop geleidelijk de suiker, piment, kaneel en kruidnagel erdoor. Vouw het dooiermengsel door het eiwit.

 • 3

  Giet elk 2 eetlepels in vier mokken. Voeg 1 ounce cognac en 1 ounce donkere rum toe aan elke mok.

 • 4

  Vul met hete melk. Roer goed en bestuif met nootmuskaat.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Hoewel de naam voor sommigen beelden oproept van een beroemde cartoonkat en -muis, is deze kerstdrank uit de jaren 1820 een oude traditie die de moeite waard is om in stand te houden. Deze cocktail op basis van eieren is een neef van advocaat en wordt warm geserveerd met cognac, rum en warme melk. Hoewel het een beetje moeite kost om zowel de dooiers als het eiwit apart te kloppen voor een Tom en Jerry-drankje, maakt het een grote batch zodat iedereen kan genieten van een grote kop romige, geruststellende kerstsfeer. Geïnteresseerd in een alcoholvrije versie? Sla gewoon de cognac en rum over en ga direct naar de melk. Voor meer vakantieplezier, bekijk deze andere rumrecepten die klaar staan ​​om je te helpen feesten.

Bekijk de video: Tom y Jerry en Latino. Ni Un Día Aburrido. WB Kids