Nieuwe recepten

Vakantie Swirl Loaf Cake

Vakantie Swirl Loaf Cake


Dit schattige brood met een groene en rode krul is feestelijk genoeg om elke Scrooge in vakantiestemming te brengen. Ook al ziet het eruit als een ingewikkeld kunstwerk, we beloven je dat deze gemarmerde cake gemakkelijker te maken is dan je misschien denkt!MEER +MINDER-

1

doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix

Water, plantaardige olie en hele eieren nodig in de cakemixdoos

1/4

theelepel Betty Crocker ™ rode gelvoedselkleurstof

1/4

theelepel Betty Crocker ™ groene gelvoedselkleurstof

3/4

kopje Betty Crocker ™ Rich & Creamy vanille glazuur (uit een container van 16 oz)

2

eetlepels Betty Crocker ™ Jingle Mix decoratiedecors

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet de broodvorm van 9x5 inch in met bakvet; licht bloem.

 • 2

  Klop in een grote kom cakemix, water, olie en eieren met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid 2 minuten, af en toe de kom schrapen. Plaats in een kleine kom 1/2 kopje beslag; Roer de rode voedselkleur erdoor tot het gemengd is. Doe in een andere kleine kom 1/2 kopje beslag; Roer de groene kleurstof erdoor tot het gemengd is.

 • 3

  Giet 2 kopjes wit cakebeslag in de bodem van de pan. Laat eetlepels van elk gekleurd beslag er in een willekeurig patroon overheen vallen.

 • 4

  Giet het resterende witte cakebeslag erover. Trek het tafelmes tweemaal door het beslag in het patroon van figuur 8 om wervelingen te maken.

 • 5

  Bak 45 tot 50 minuten of tot een in het midden gestoken tandenstoker er schoon uitkomt. Koel in pan op koelrek 10 minuten; laat een metalen spatel rond de rand van het brood lopen om los te maken. Haal uit de pan naar het koelrek. Koel volledig af, ongeveer 1 uur en 30 minuten.

 • 6

  Verspreid glazuur over afgekoeld aangekoekt. Strooi decors over de bovenkant. Snijd ze in plakjes als ze klaar zijn om te serveren.

Tips van experts

 • De sleutel tot een geweldige werveling is weten wanneer je moet stoppen. Omdat groen en rood bruin worden, zal het te veel wervelen van het beslag resulteren in een minder dan feestelijke cake. Haal je mes niet vaker dan twee keer in een 8-patroon door het beslag!
 • Probeer voor een bijzonder feestelijke look een combinatie van verschillende kersthagelslag, zoals Betty Crocker ™ Holiday Pearls cupcake-edelstenen en Betty Crocker ™ Holiday-pailletten-hagelslag om de bovenkant van de broodtaart te garneren.

Voedingsfeiten

Portiegrootte: 1 plak
Calorieën
280
Calorieën van vet
100
% Dagelijkse waarde
Totaal vet
11 g
17%
Verzadigd vet
3g
15%
Trans vet
0g
Cholesterol
0 mg
0%
Natrium
320 mg
13%
Kalium
45 mg
1%
Totaal koolhydraat
44 g
15%
Voedingsvezels
0g
0%
Suikers
26 g
Eiwit
2 g
Vitamine A.
0%
0%
Vitamine C
0%
0%
Calcium
8%
8%
Ijzer
4%
4%
Uitwisselingen:

1/2 zetmeel; 0 Fruit; 2 1/2 andere koolhydraten; 0 Magere Melk; 0 magere melk; 0 Melk; 0 Groente; 0 Zeer mager vlees; 0 mager vlees; 0 Vetrijk vlees; 2 Vetten;

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet 2000.


Bekijk de video: Softest Marble Loaf Cake recipe