Nieuwste recepten

Gegrilde Broodrooster Strudel Strawberry Shortcake

Gegrilde Broodrooster Strudel Strawberry Shortcake


Grill wat broodroosterstrudel voor de beste aardbeien-shortcake-snelkoppeling ooit!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 11 mei 2017

4

Pillsbury ™ Toaster Strudel ™ bevroren aardbeientaartjes

2

kopjes aardbeien, in plakjes

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Plaats Toaster Strudels direct op het grillrooster en bak 3-5 minuten of tot alles goed gaar en verwarmd is, draai een keer met een spatel zodat beide kanten schilferig en goudbruin worden. Haal de strudels van de grill op een snijplank, laat ze iets afkoelen.

 • 2

  Roer in een kleine kom aardbeien en suiker door elkaar. Gebruik een vork om de aardbeien lichtjes te pureren.

 • 3

  Wees voorzichtig, want de vulling aan de binnenkant zal heet zijn, snijd elke strudel doormidden met een scherp mes. Leg de ene helft van elke strudel op vier dessertborden, schep het aardbeienmengsel erover, voeg de slagroom toe en de andere helft van de strudel. Werk af met slagroom en garneer indien gewenst met nog een paar aardbeien. Serveer onmiddellijk.

Tips van experts

 • Om op een open vuur te koken in plaats van op een grill, bedek je de Strudels met folie en plaats je ze op de hete kolen van een kampvuur of een vuurplaats in de achtertuin.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • En je dacht dat Toaster Strudel alleen voor de broodrooster was! Al sinds ik een klein meisje was, vond ik het heerlijk om vrienden ons familiegeheim voor Strawberry Shortcake te laten zien. Mijn moeder sneed een Twinkie open en schonk er aardbeien overheen. Makkelijk! Ik was zo trots op deze shortcake-snelkoppeling. Nu heb ik een geheel nieuwe manier om je aardbeien-shortcake korter te maken, en hij gebruikt een pakket broodroosterstrudel! Ik heb aardbeiensmaak gebruikt voor aardbeientaart, maar gebruik elke smaak die je wilt. In plaats van je broodroosterstrudel in de broodrooster te gooien, neem je ze mee naar buiten en zet je ze op de grill. Dit is misschien wel de leukste en eenvoudigste manier om zandkoekjes ooit te maken! Voeg de tweede helft toe en bedek met slagroom en aardbeien. Voila! Deze makkelijke kleine nagerechten houden de keuken koel en je zomerfeesten nog koeler! Heb je een vuurkorf of kampvuur in de achtertuin? Wikkel Toaster Strudels in folie en gooi ze op hete kampvuurkolen. Verwijder met een tang en laat afkoelen alvorens te openen en op te eten!

Bekijk de video: Fluffy Japanese Strawberry Shortcake Recipe - Japanese Strawberry Cake イチゴのショートケーキ