Nieuwe recepten

Julia Child's gevulde eend

Julia Child's gevulde eend


Dit is een veel eenvoudigere versie van gevulde eend in gebak, beroemd gemaakt door Julia Child, die de kooktijd aanzienlijk verkort, maar niet de smaak. MEER +MINDER-

Maken met

Pillsbury Pie Crust

1

eetlepel worcestersaus

1

doos (14,1 oz) Pillsbury ™ gekoelde taartkorst

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Hak het spek en de lente-uitjes fijn. Meng het varkensvlees met het spek, lente-uitjes, truffelolie, Worcestershire, ei en een snufje zout en peper. Koel tot klaar voor gebruik.

 • 2

  Verwijder het bot van de eendenbouten. Werk vanaf de vleeszijde, zorg ervoor dat u niet door de huid snijdt, en laat uw mes langs het beenbot lopen totdat u het volledig kunt verwijderen.

 • 3

  Leg de borsten en benen met de huid naar beneden op een stuk plastic folie, afwisselend borst en been. Leg er nog een vel plastic bovenop. Stamp het eendenvlees lichtjes fijn om het te verdunnen. Je wilt dat de eend een soort vol vlees vormt. Het wordt niet bevestigd, dus maak je daar geen zorgen over.

 • 4

  Verwijder het bovenste vel plastic en trek het onderste vel strak. Leg een blok vulling in het midden van de eend.

 • 5

  Gebruik het plastic om de eend om de vulling te wikkelen en sluit deze goed af. Gebruik opnieuw het plastic om het eendenblok vast te zetten. Draai de uiteinden rond en zorg ervoor dat het heel strak zit. Zet dit 45 minuten tot een uur in de koelkast.

 • 6

  Haal het stuk eend en varkensvlees heel voorzichtig uit het plastic en leg het direct op de bakplaat. Bak de eend ongeveer 20 minuten op 500 ° F om het vel bruin te maken. Houd het in de gaten en laat de ventilatieopening gaan, want er zal rook zijn.

 • 7

  Terwijl de eend afkoelt, leg je de twee taartbodems op het aanrecht, iets overlappend in het midden. Rol de korstjes uit om te combineren en vorm een ​​mooie grote rechthoek. Leg de eend voorzichtig op de taartbodem en rol de korst strak om het vlees. Overlap en sluit aan de onderkant en zorg ervoor dat je de uiteinden instopt.

 • 8

  Bak het geheel 45 minuten op 350 ° F tot het lichtbruin en gaar is.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Als je nog nooit eend hebt gemaakt, probeer dan dit klassieke recept dat beroemd is geworden door Julia Child. Het aanpakken van een beest van een recept zoals Julia Child's Pate De Canard En Croute (de Franse titel voor dit gerecht) kan erg intimiderend zijn. Daarom ben ik hier ... om je door hardere recepten te leiden en ze gemakkelijker en toegankelijker te maken. Voor het originele recept is een van de moeilijkste onderdelen het uitbenen van een hele eend. Ik heb dit een paar keer gedaan, en laat me je vertellen, het is niet alleen een uur hard werken, het is helemaal niet nodig in deze tijd. Nadat je een eend hebt uitgebeend, heb je twee borsten en twee poten die worden vastgehouden alleen samen door een dikke laag vet. Het is veel logischer om de borsten en benen die al gescheiden zijn te kopen en dan ons best te doen om ze weer aan elkaar te plakken! Ik heb dit recept teruggebracht van 7 uur naar ongeveer 3, en ik denk dat iedereen het kan redden. Dus als je je deze feestdagen avontuurlijk voelt, probeer dit recept dan eens! Julia's recept bevat kalfsvlees, varkensvlees, varkensvet en ingeblikte truffels. Ik ging met meer gangbare en moderne ingrediënten om een ​​soortgelijk smaakprofiel te creëren. Als je dit recept met alleen de borsten zonder botten wilde doen, zou dat ook goed zijn! Serveer met wat eenvoudig gekookte groenten voor een smakelijke en feestelijke maaltijd.

Bekijk de video: Caring for Julia Childs Kitchen