Traditionele recepten

Pulled Pork Nacho's

Pulled Pork Nacho's


Zet de slowcookers aan en zet je nacho aan voor een snack voor een speldag! Er is niets beter dan nacho's ... tenzij het zelfgemaakte draadjesvlees evenals nacho's zijn!MEER +MINDER-

Bijgewerkt 18 september 2017

2

kg varkensvlees zonder been (karbonades, varkenslende of gebraden varkensvlees)

2 1/2

eetlepels maizena

15

stukjes gesneden Amerikaanse kaas

1/2

kopje groene uien, gehakt

1/2

kopje jalapeños, gehakt

1/2

kopje koriander, gehakt

1/2

kopje rode paprika, gehakt

2

zakjes (5,5 oz) Voedsel moet Good ™ Tortilla Chips smaken

Verberg afbeeldingen

  • 1

    Plaats varkensvlees en barbecuesaus in een slowcooker van 3 tot 4 liter. Dek af met deksel en kook 4 tot 6 uur op hoog vuur. Open een uur voor het serveren het deksel en rasp het vlees met twee vorken tot zeer fijngesneden. Laat het deksel eraf en kook nog een uur op hoog vuur.

  • 2

    Start tijdens het laatste uur van het koken van varkensvlees de kaassaus in een tweede slowcooker van 3 tot 4 liter. Klop de melk en maïszetmeel in de pot. Voeg de plakjes kaas toe aan de kruik. Dek af en kook op hoog vuur gedurende 1 uur, of tot de kaas is gesmolten. Klop tot een gladde massa om een ​​kaassaus te maken.

  • 3

    Serveer de draadjesvlees en kaassaus in saladebar op een buffettafel met kleine schaaltjes groene uien, jalapenos, koriander en rode paprika. Nodig feestgangers uit om hun eigen nacho's te maken door alle ingrediënten op de chips te stapelen, zodat ze hun eigen toppings kunnen aanpassen.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

  • Er zijn regelmatig doorsnee nacho's. Chips 'n cheese' n blah 'n blah. En dan zijn er nog PULLED PORK-nacho's. Heyyyyyy feestbeesten! Trek de teamtruien uit, verf je wangen en steek je slowcookers aan. Het is tijd voor een last-minute snack voor een makkelijke gamedag, en we hebben een gerecht dat zo snel (en zo ontzettend lekker!) Is dat je het gevoel hebt dat je bent aangesteld als MVP van Team Party Eats. Nacho's zijn de ultieme snack voor een publiek. Het zijn bekende klassiekers, maar met een grote, smakelijke twist. Een paar slowcookers, een paar minuten voorbereiding en je voedt in een mum van tijd een groot, juichend publiek. Maak een voorsprong door de volgende keer dat je een zak of twee Food Should Taste Good-chips te pakken krijgt. ga naar de supermarkt. Ik ben dol op de smaken olijf- of meergranen, maar je kunt ook de jalapeno- of zoete aardappelvariëteiten maken tot de lekkerste smaakcombinaties ooit. Je hebt ook twee slowcookers nodig. 3-4 liter (de kleine tot middelgrote) vormen de ideale bak-en-serve-maat. Als het tijd is om te feesten, plaats je slowcookers op een buffettafel met schalen groene uien, koriander, jalapenos, rode paprika's, en eten moet goed smaken. Nodig feestgangers uit om alles hoog op een bord te stapelen en hun eigen porties aan te passen. Serveer met servetten en bier. Dit recept is het waard om te juichen!

Bekijk de video: Crispy Pulled Pork Meatballs recipe