De beste recepten

Lucky Charms ™ Regenboogwodka

Lucky Charms ™ Regenboogwodka


Maak een snelle batch met Lucky Charms ™ doordrenkte regenboogwodka-shots in minder dan 5 minuten plat. Het is nog nooit zo leuk geweest om je eigen barman te zijn ... Patrick's Day-feest!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 7 maart 2017

2

cups Lucky Charms ™ ontbijtgranen

6

oz-gearomatiseerde wodka (slagroom of marshmallow-smaak)

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Scheid de marshmallows van de Lucky Charms ™ -graan.

 • 2

  Doe 6 Lucky Charms ™ marshmallows van dezelfde kleur in elk van de 6 borrelglaasjes. Roze marshmallows in een borrelglas, geel in een ander, enzovoort.

 • 3

  Giet een ons wodka in elk borrelglas. Laat de marshmallows oplossen.

 • 4

  Serveer als wodka-shots of mix in je favoriete zoete martini-recept!

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Als je denkt dat groen bier DE drank van St. Patty's Day is, laat me je dan voorstellen aan Lucky Charms Rainbow Vodka. Je gaat nooit meer terug! Ik heb een fijnproever die besloot dat het tijd was om de kunst van het infuseren van zijn eigen wodka onder de knie te krijgen. Alleen al het idee hiervan doet mijn knieën barsten. Wie heeft er in deze waanzinnige drukke dagen van het Amerikaanse leven tijd om HUN EIGEN WODKA TE INFUSEREN?! Omdat je snel en gemakkelijk gearomatiseerde wodka kunt trekken en er in precies 30 seconden zes prachtige regenboogkleurige shots van kunt maken. Snel, smakelijk en zo leuk voor St. Patty's Day. Vrienden en buren zullen schreeuwen om je vriend en buur te zijn! Het geheim? Lucky Charms marshmallows. Je zult niet geloven hoe eenvoudig en schattig dit idee is! Het is een gecharmeerd leven. Laten we wodka trekken! Twijfel je of twee gekke ingrediëntencombinaties binnen enkele seconden superlekkere en met kleur gevulde resultaten kunnen produceren? Geloof me, je hebt een heleboel heerlijke wodka-shots. Eén om van te drinken en vijf om te delen! Bovendien mag je de titel van Hipster Homemade Vodka Infuser claimen. Je vliegt gewoon zo. Lucky Purple Horseshoes 4eva.

Bekijk de video: What Happens When You Freeze Dry Marshmallow Creme?