Nieuwe recepten

Crockpot Pulled Pork Gegrilde Kaas

Crockpot Pulled Pork Gegrilde Kaas


Vergeet alles wat u weet over gegrilde kaas. The Ultimate Comfort Food is zojuist ultiemer dan ooit met deze ongelooflijk kaasachtige, heerlijke versie die slim gebruik maakt van pulled pork!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 15 maart 2017

1/2

kopje crockpot draadjesvlees, bereid

2

eetlepels Progresso ™ Maaltijdstarters romige kooksoep met drie kazen

2

eetlepels groene uien, gehakt

2

eetlepels boter, verzacht

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Leg kaas en pulled pork op een sneetje brood.

 • 2

  Besprenkel met Progresso ™ Soepstarter. Bestrooi met groene uien. Voeg de tweede plak kaas erover toe.

 • 3

  Top met laatste sneetje brood. Beboter de bovenkant van het brood met 1 eetlepel boter.

 • 4

  Smelt de tweede eetlepel boter in een grillpan op middelhoog vuur. Leg de sandwich voorzichtig in de hete grillpan. Dek af met een deksel en kook tot de onderste kaaslaag is gesmolten. Draai de sandwich om en kook aan de tweede kant tot de kaas is gesmolten.

 • 5

  Haal uit de pan, breng over naar bord. Snijd, serveer onmiddellijk en geniet ervan!

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Wie er ooit aan dacht om kaas tussen twee sneetjes brood te leggen, het brood met boter in te smeren en het vervolgens allemaal te smelten om een ​​sandwich te maken, is minstens zo episch als Gordon Ramsay. Of Julia Child. Of de echte huisvrouwen van Atlanta. Omdat deze eenvoudige sandwich de tand des tijds, smaak en stijl doorstaat. Als het om gegrilde kaas gaat, is er meer dan één manier om een ​​stiletto op de sandwich te zetten. We hebben vier recepten gevonden die precies dat doen. Hoe je zoveel schoonheid kunt smelten in het midden van een enkele sandwich, is het waard om te vieren! We zouden deze recepten hun eigen realityshow geven - als we maar niet zo vastbesloten waren ze meteen op te eten. Iedereen houdt van crockpot pulled pork (bekijk hier onze favoriete recepten. Nu kun je die restjes gebruiken om dit ongelooflijk lekker te maken Crockpot Pulled Pork Grilled Cheese sandwich. Rijk en cheesy, dit recept zal snel favoriet worden. Serveer met een mok frosty bier en wat chips voor de ultieme combinatie. Om een ​​perfecte gegrilde kaas te maken, zet je het fornuis altijd op medium laag. En zorg ervoor dat je de sandwich in een hete pan doet. Je wilt hem niet in een koude pan doen en dan het vuur aanzetten. Hierdoor kan de kaas smelten, maar je krijgt niet die prachtige goudbruine kleur die een hete pan wel. Het andere geheim, vooral bij zo'n grote sandwich, is om een ​​deksel over de pan te plaatsen. Het hoeft niet in de pan te passen. Alles wat kan helpen de hitte te beperken en het gelijkmatiger hele sandwich. Het is tijd! Trek je sandwich van het fornuis en tr antwoord op een favoriet bord. Laat het een beetje afkoelen (als je weerstand kunt bieden aan erin duiken). Snijd je boterham doormidden. Luister naar al die gegrilde kaasachtige goedheid. Bereid je dan voor om erin te bijten en val in de hemel van draadjesvlees.

Bekijk de video: Crock Pot BBQ Pulled Pork. BBQ Pulled Pork Soup 3 Easy Meal Prep Recipes