Ongewone recepten

Sriracha Chicken Waffle Bites

Sriracha Chicken Waffle Bites


Pittige kip ontmoet esdoornwafels in deze kleine hapklare schuifregelaars die een feesthit worden.MEER +MINDER-

Wafels:

1

kopje Bisquick ™ Original bakmix

1

eetlepel plantaardige olie

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Meng de Bisquick ™, melk, olie en ei. Maak er wafels van. Laat afkoelen en snij in 24 vierkantjes.

 • 2

  Snijd de kip schuin tegen de korrel om kleine ronde tenders te maken. Doe de bloem in een kom, de eieren in de volgende en het paneermeel in een derde. Braad de kip door hem lichtjes te bedekken met bloem, vervolgens in de eieren te dippen, gevolgd door het paneermeel. Bak ongeveer 5 minuten op 350 ° F tot ze gaar en bruin zijn.

 • 3

  Meng de saus door de sriracha, boter, esdoorn, mosterd en sojasaus door elkaar te roeren. Als de kip enigszins is afgekoeld, roer je de saus erdoor.

 • 4

  Bouw de sandwiches op met een wafelvierkant, gevolgd door een stuk kip, een augurk en dan een wafelvierkant erop. Serveer onmiddellijk.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Bouw deze kleine wafel- en sriracha-kipschuifregelaars als feesthapjes of late-night-snacks. Mensen kunnen geen genoeg krijgen van de kip- en wafelgekte, en deze smakelijke app is een geweldige manier om het gerecht te classificeren en op een feestje te serveren. Het beste deel van deze sandwich met kip en wafels is de sriracha-buffelsaus. Het is een nieuwe draai aan de klassieke buffel en geeft een echte kick aan de sandwich! Er zit ook esdoorn in de saus om te combineren met de wafel.Pop er een augurk bovenop en je hebt een perfect voorgerecht met twee hapjes dat overal kan worden geserveerd, van het volgende grote spel tot het meest elegante evenement. Zo goed - knapperig, taai, zoet , zout en pittig!

Bekijk de video: Guy Fieri Puts a Spicy Spin on American Chicken u0026 Waffles. Guys Big Bite