De beste recepten

Slow-Cooker Butterfinger ™ chocoladetaart

Slow-Cooker Butterfinger ™ chocoladetaart


Wij zijn niet degenen die favorieten spelen, maar hoe top je een ooey-kleverige chocoladetaart (die eigenlijk zichzelf maakt) bedekt met pindakaasdons en Butterfinger ™ -stukjes? Antwoord: dat is niet zo.MEER +MINDER-

Taart

1

doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ chocolade fudge cakemix

1/2

kopje romige pindakaas

Sierlaagjes

1

doos (4 porties) chocolade instant pudding en taartvulling mix

2

Butterfinger ™ candybars (1,9 oz elk), grof gehakt (ongeveer 3/4 kop)

2 1/2

kopjes bevroren slagroom topping, ontdooid

1/4

kopje romige pindakaas

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Lijn de onderkant en zijkanten van een ovale slowcooker van 5 kwart gallon uit met een stuk bakpapier; spray met kookspray. Klop in een grote kom cake-ingrediënten met een elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden en vervolgens op gemiddelde snelheid 2 minuten. Giet in slowcooker.

 • 2

  Hoes; kook op hoog vuur 1 uur 45 minuten. Verwijder voorzichtig het keramische inzetstuk van de slowcooker, laat het deksel erop, en draai het inzetstuk 180 graden; blijf koken op hoog vuur tot de tandenstoker in het midden er schoon uitkomt. Verwijder de keramische basis van het fornuis naar het koelrek; koel 15 minuten. Gebruik bakpapier om de cake voorzichtig uit het keramische inzetstuk te halen en over te brengen naar het koelrek. Verwijder perkamentpapier.

 • 3

  Met het handvat van de houten lepel, steek elke 1/2 inch gaten in de cake, veeg af en toe het handvat van de lepel af om plakken te verminderen.

 • 4

  Klop in een middelgrote kom de puddingmix en de melk 2 minuten met een garde. Schep ongeveer 1 1/4 kopjes pudding over de cake, spreid ze heen en weer om gaten te vullen en langs de zijkanten te druppelen. (Gebruik de resterende pudding zoals gewenst.)

 • 5

  Bewaar 3 eetlepels gesneden snoep voor het beleg; opzij zetten. Strooi het resterende snoep over de cake. Meng in een middelgrote kom de opgeklopte topping en 1/4 kopje pindakaas; lepel gelijkmatig over de cake. Bestrooi met gereserveerde gehakte snoep. Dek losjes af; Koel ongeveer 2 uur of tot gekoeld. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Tips van experts

 • Als je geen houten lepel hebt om gaten in je cake te maken, gebruik dan het grotere uiteinde van een eetstokje om grotere gaten in je cake te wiebelen.
 • Maak de taart een dag van tevoren; top net voor het serveren.

Voedingsfeiten

Portiegrootte: 1 portie
Calorieën
440
Calorieën van vet
190
% Dagelijkse waarde
Totaal vet
21 g
33%
Verzadigd vet
10 g
49%
Trans vet
0g
Cholesterol
65 mg
21%
Natrium
600 mg
25%
Kalium
270 mg
8%
Totaal koolhydraat
53 g
18%
Voedingsvezels
2 g
10%
Suikers
30 g
Eiwit
9 g
Vitamine A.
6%
6%
Vitamine C
0%
0%
Calcium
15%
15%
Ijzer
10%
10%
Uitwisselingen:

1 zetmeel; 0 Fruit; 2 1/2 andere koolhydraten; 0 Magere Melk; 0 magere melk; 0 Melk; 0 Groente; 0 Zeer mager vlees; 0 mager vlees; 1 vetrijk vlees; 2 1/2 vet;

Koolhydraatkeuze

3 1/2

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet 2000.


Bekijk de video: Brownie Smores Cheesecake