Nieuwe recepten

Slowcooker Mac en kaas

Slowcooker Mac en kaas


Perfect voor uw vakantiemaaltijd, deze makkelijke slowcooker mac & cheese kan niet eenvoudiger.MEER +MINDER-

8

oz geraspte Colby jack-kaas

5

oz kan verdampte melk

2

eetlepels boter, gesmolten

Een paar flinke scheuren zwarte peper

Optioneel: een scheutje sriracha of je favoriete hete saus

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Kook macaroni beetgaar (kijk voor de voorgestelde kooktijd op de verpakking en gebruik het laagste aantal minuten).

 • 2

  Terwijl de macaroni kookt, smeer je je slowcooker in met boter of antiaanbakspray en verzamel al je andere ingrediënten.

 • 3

  Voeg na het koken macaroni met al het andere toe aan de slowcooker. Roer goed door en zet de slowcooker op laag. Roer na 30 minuten en zet de slowcooker na een uur uit.

 • 4

  Serveer zo, of voeg toe aan een grillveilig gerecht en bedek met Progresso panko-broodkruimels en gril snel voor een knapperige topping.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Een van de problemen met koken voor Thanksgiving is dat elke brander, pot, pan en ovenplank wordt ingenomen met het voedsel dat je gaat weggooien.Het is alleen maar logisch dat we de slowcooker gebruiken voor een klassieker als macaroni en kaas . Nu weet ik wat je denkt: bespaart de slowcooker echt? Ja, dat klopt. Je moet nog steeds de pasta koken, maar er is geen roux, geen constant kloppen, geen verbrande kaassaus. Het is gewoon romige macaroni en kaas die je maar EENMAAL hoeft te roeren. Laten we beginnen: ingrediënten! Het is een simpele elleboogmacaroni, geraspte Colby-kaas, verdampte melk en volle melk om het romig te maken. En er is gesmolten boter omdat ... het gesmolten boter is. Een scheutje sriracha of je favoriete hete saus is optioneel. SNELLE OPMERKING: gebruik geen scherpe cheddar voor de kaasmix. Het is een van mijn favorieten voor als ik klassieke macaroni met kaas maak, maar ik vond het stremmen in dit gerecht en raar worden. Dus wees mij niet, dat mengsel wordt een uur lang gekookt op LOW, een keer omgeroerd na 30 minuten. Boom. Gedaan. Mac en kaas met gemak. Als je wilt, gooi het dan in een ovenschaal en bedek met Progresso panko broodkruimels of meer kaas en gril het bedrijf. Ik ben persoonlijk een fan van romige macaroni en kaas die vers uit de slowcooker komt.

Bekijk de video: Creamy Macaroni and Cheese Recipe. How to Make Mac N Cheese. Macaroni and Cheese Recipe