Traditionele recepten

Met pindakaas gevulde marshmallows

Met pindakaas gevulde marshmallows


Met chocolade gedoopte marshmallow-pops zijn nog beter gevuld met lekkere pindakaas.MEER +MINDER-

Plantaardig bakvet om in te vetten

3

eetlepels romige pindakaas

2

cups chocoladeschilfers (melk, pure en / of witte chips)

3/4

tot 1 kop topping (gemalen Nature Valley ™ mueslirepen, fijngehakt gedroogd fruit of noten en / of mini chocoladeschilfers)

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Vet het lemmet van een scherp mes in met plantaardig bakvet. Steek het mes in een marshmallow en stop net voor de andere kant. Draai het mes om een ​​gat in het midden van elke marshmallow te maken.

 • 2

  Vul een wegwerp spuitzak met pindakaas en draai de bovenkant van de zak om te sluiten. Snip 3/8 inch vanaf de punt van de zak. Plaats de punt van de zak in het marshmallow-gat en spuit om het te vullen met pindakaas. Vul alle marshmallows. Steek lollystokjes in de bodem van elke marshmallow.

 • 3

  Bekleed een bakplaat met vetvrij papier en zet apart. Plaats 1 kopje chocoladeschilfers in een magnetronbestendige pot of kom. Magnetron gedurende 90 seconden op 70 procent vermogen en roer de chocolade. Ga door met de magnetron met intervallen van 30 seconden en vervolgens 15 seconden totdat de chocolade volledig is gesmolten. Goed roeren.

 • 4

  Doop elke marshmallow in de chocolade en tik met het stokje tegen de zijkant van de pot of kom om overtollige chocolade te verwijderen. Strooi een van de toppings lichtjes over de chocolade. Leg de pop met de bovenkant naar beneden op de voorbereide bakplaat. Smelt de extra kop chocolade indien nodig om de rest van de pops af te maken. Plaats de bakplaat in de koelkast totdat deze goed is gestold, ongeveer 1 uur.

Tips van experts

 • Voor dit recept heb je 1 wegwerpspuitzak of zak met ritssluiting en 12 lollystokjes nodig, die je in een ambachtswinkel of in de ambachtelijke gang van een grote kistenwinkel kunt kopen.
 • Hak het fruit en de noten, indien gebruikt, fijn, zodat ze de chocolade niet verzwaren. Om de mueslirepen te vermalen, doe je ze in een zak met ritssluiting en druk je ze fijn met een hamer of een hamer. 3 repen leveren 3/4 kop op.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Alles waar je van houdt - op één stick.

  Ik doop al jaren marshmallows in chocolade. (Geloof het of niet, dat is niet de meest ongebruikelijke zin die ik ooit heb geschreven.)

  Maar deze hele vulling-een-marshmallow-met-pindakaas is een soort game-wisselaar. Het voegt net dat beetje extra toe om van iets geweldigs iets super geweldigs te maken. Kijk hoe gemakkelijk deze zijn:

  Zet je dozijn marshmallows op een rij (of meer!). Vet het lemmet van een scherp mes in met plantaardig bakvet. Steek het mes in een marshmallow, zorg ervoor dat je het mes er niet helemaal doorheen prikt, en draai het mes om een ​​gat te maken.

  Je kunt er zelfs wat marshmallow-stukjes uithalen. Maak gaten in al je marshmallows.

  Vul nu een wegwerp spuitzak met 3 eetlepels pindakaas en draai de bovenkant van de zak om te sluiten.

  Je kunt een tas met ritssluiting gebruiken als je wilt, maar ik geef de voorkeur aan wegwerpspuitzakken. Ik koop ze bij honderden omdat ze mijn favoriete keukengereedschap zijn. En aangezien je toch naar de handwerkwinkel gaat voor de lollystokjes ... kun je er net zo goed een paar halen.

  Snip 3/8 inch vanaf de punt van de spuitzak. Steek de punt van de zak in het gat dat je in de marshmallow hebt gemaakt en spuit om het gat met pindakaas te vullen.

  Vul de rest van de marshmallows. U gebruikt misschien niet alle pindakaas. Nadat de marshmallows zijn gevuld, steekt u lollystokjes in de onderkant van de marshmallows (niet de kant die u met pindakaas hebt gevuld). Als de lollystok een van de pindakaas eruit duwt, schuift u deze er gewoon weer in.

  Je bent klaar om te dippen! Als je van plan bent om je met chocolade gedoopte pops in een extra laag zoals muesli of noten te rollen, bereid dat dan nu voor.

  U kunt gedroogd fruit of noten fijnhakken, mini-chocoladeschilfers gebruiken of mueslirepen in een zak met ritssluiting doen en pletten met een hamer of zware deegroller. Je hebt in totaal ongeveer 3/4 tot 1 kopje coatings nodig voor alle marshmallows. Leg deze apart terwijl u uw chocolade smelt.

  Bekleed een bakplaat met vetvrij papier en zet apart. Voor de chocolade kunt u wit, melk, puur of welke chips dan ook gebruiken. Hier gebruikte ik wit, melk en donker.

  Giet een kopje chocoladeschilfers in een magnetronbestendige kom. Of, als u verschillende chocolaatjes gebruikt, verdeel over verschillende potten of kommen. Smelt 90 seconden in de magnetron op 70% vermogen. Roer en ga verder in de magnetron met intervallen van 30 seconden en vervolgens 15 seconden, tot het volledig is gesmolten.

  Doop een marshmallow in de chocolade en tik met het stokje op de zijkant om overtollige chocolade te verwijderen. Bestrooi eventueel lichtjes een topping over de chocolade.

  Leg de pop met de bovenkant naar beneden op de voorbereide bakplaat. Omdat de vulling met pindakaas deze pops minder stabiel maakt, kun je ze niet laten drogen, anders trekt het gewicht van de chocolade de marshmallow naar beneden. Plaats de hele bak in de koelkast totdat deze goed is gestold, ongeveer 1 uur.

  Als de pops zijn geplaatst, kunt u ze in een piepschuim ™ -blok proppen om ze te laten zien en te serveren, als u dat wilt. Bewaar restjes in een luchtdichte verpakking op een koele plaats of in de koelkast.

  Handelsmerken waarnaar hierin wordt verwezen, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.


Bekijk de video: Tips u0026 Tricks For How To Fill A Cupcake. Lindsay Ann Bakes