Traditionele recepten

Bloody Mary Oyster Shots

Bloody Mary Oyster Shots


Serveer verse oesters in een Bloody Mary-shot voor een perfect feest of brunch. MEER +MINDER-

4

stengels bleekselderij met hun bladeren

4

levende blauwpunt-oesters, in hun schelp

1

theelepel worcestershire-saus

1

theelepel cocktailsaus

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Klop in een kom de bloody mary-mix, cocktailsaus, worcestersaus en Tabasco-druppels samen.

 • 2

  Schrob de oesters onder koud stromend water om het buitenste gruis te verwijderen. Met de oester met de platte kant naar boven, neem je een klein mes en steek je het in het scharnier, waarbij je de oester openklapt. Giet het oestersap af in de kom met het bloody mary-mengsel.

 • 3

  Schraap de oester weg van de schaal waar hij aan vastzit en laat de oester op de bodem van elk borrelglas vallen.

 • 4

  Volg met 1/2 oz wodka in elk glas. Verdeel vervolgens het bloody mary-mengsel gelijkmatig over elk borrelglas. Pers uit met vers citroensap, garneer met bleekselderij en serveer.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Klop, klop. Wie is daar? Oester. Oester wie? Oester-zelf naar de bar omdat we foto's maken, schat! Heb je ooit een oester-shot gehad? Oh. Jezus. Ze zijn niet alleen vreemd leuk, deze Bloody Mary-versie is ook heel mooi om naar te kijken. Bovendien smaakt het geweldig.AAAAND, weet je wat ze zeggen over oesters? JA. Het is het seizoen, geliefden! Als je je oesters koopt, bewaar ze dan op ijs totdat je klaar bent om te poepen en te schieten. Deze zijn zo perfect voor Valentijnsdag, brunchfeestjes of welke dag dan ook! Je moet ook weten: het recept meegeleverd is voor 4 shots, maar koop er zoveel als je wilt en pas het recept aan. Er zal geen spijt van zijn. Geen.
 • Shots zijn feestelijke traktaties, of het nu zoet of hartig is, we hebben tal van recepten voor shots om je plezier te voeden!

Bekijk de video: Savory Sorbet Oyster Shooters w. Chef Seth Levine