Nieuwste recepten

Snelle Pasta Parfait

Snelle Pasta Parfait


Acini de pepe-pasta wordt gemengd met Parmezaanse kaas en gelaagd met mooie pesto en garnalen in dit snelle, eenvoudige en elegante diner. Geserveerd in een martiniglas, perfect als aperitief of voorgerecht!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 10 mei 2017

1-1 / 2 kopjes acini de pepe pasta

1/2

kopje geraspte Parmezaanse kaas + 2 eetlepels

1

kop bereide pestosaus

Verberg afbeeldingen

  • 1

    Plaats acini de pepe in een grote pan met 4 kopjes kokend water. Kook op middelhoog vuur tot ze gaar zijn (ongeveer 10 minuten). Voeg nog eens 1/2 kopje water toe als de pasta op de bodem van de pan begint te branden. Haal de pan van het vuur en roer er onmiddellijk 1/2 kopje Parmezaanse kaas door. Opzij zetten.

  • 2

    Bereid de parfaits voor door een kleine hoeveelheid pestosaus in de bodem van 4 martiniglazen te scheppen. Top met garnalen. Schep er hete pasta op en voeg nog een laag pesto en garnalen toe. Bestrooi met Parmezaanse kaas, indien gewenst.

  • 3

    Direct serveren en genieten!

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

  • Een klein beetje pasta in je kopje en een klein beetje garnalen om het op te fleuren Deze hartige parfait is een absolute shoo-in voor Beste Recept van het Jaar, en je hebt het binnen een paar minuten op een lepel .Vier ingrediënten! Dat is alles waar dit recept om vraagt. Maakt deze opstelling je hongerig? Omdat vier favoriete ingrediënten ?! Het avondeten wordt niet eenvoudiger: gooi de pasta in een pan, kook tot ze gaar zijn en roer er Parmezaanse kaas door. De Parmezaanse kaas is zout en voegt alle smaak toe die je nodig hebt. Makkelijk. Geen kruiden nodig. Nu, om de parfaits voor te bereiden! Een beetje pesto op de bodem van je glas, een beetje garnalen over de pesto. En pasta in het midden. Schep het er gewoon in en bedek met een nieuwe laag pesto en garnalen. Weet je wanneer je de bioscoopman vraagt ​​om je boter te geven in het midden van je popcornbak? Ja. Dat is eigenlijk wat we hier doen. Begin met de goede dingen, leg de goede dingen in lagen, haal de goede dingen in elke hap. Dit is goed spul!

Bekijk de video: 31 One-Pot Recipes