Nieuwste recepten

Crock Pot Pompoenboter

Crock Pot Pompoenboter


Een supereenvoudig, supereenvoudig recept om je eigen (gezonde) pompoenboter te maken.MEER +MINDER-

1

theelepel gemalen kaneel

1/4

theelepel gemalen gember

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Zet je crockpot op de lage stand (de mijne heeft een instelling van 8 uur en 10 uur, ik heb de instelling van 8 uur gebruikt).

 • 2

  Meng al je ingrediënten grondig op de bodem van de crockpot. Dek af en laat ongeveer 5 uur koken, onder af en toe roeren, tot pompoenboter dik genoeg is om aan een omgekeerde lepel te kleven.

 • 3

  Dek af en laat ongeveer 5 uur koken, onder af en toe roeren, tot pompoenboter dik genoeg is om aan een omgekeerde lepel te kleven.

 • 4

  Schep pompoenboter in een pot en laat volledig afkoelen in de koelkast voor gebruik. Het kan maximaal een week in de koelkast of in de vriezer maximaal 6 maanden worden bewaard.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Het pompoenbakseizoen staat op het punt om zijn einde te maken - voordat we het weten, zullen we elleboogdiep zijn in winterwortelgroenten tot de eerste dooi (een beangstigende gedachte, ik weet het). Maar voordat we alle Debbie Downer hebben, laten we niet vergeten dat er manieren zijn om de lekkere smaken van de herfst te verlengen om ons (en onze smaakpapillen) de hele winter gelukkig te houden. Neem bijvoorbeeld deze Slow Cooker Pumpkin Butter. Het is ongelooflijk gemakkelijk te maken, vereist slechts een paar eenvoudige ingrediënten en kan worden ingeblikt of ingevroren en bewaard voor wanneer je een pompoenfixatie nodig hebt op een koude dag. Kun je niet wachten tot dan? Het zou ook een geweldige aanvulling zijn op die Pillsbury-halvemaanbroodjes die je op Thanksgiving wilt serveren. Zeg maar: daar heb je het - de perfecte manier om de hele winter van pompoen te genieten!
 • Kun je gewoon niet genoeg pompoen krijgen? Bekijk onze reeks herfst-smakelijke pompoenrecepten.

Bekijk de video: How to Make Chicken and Rice in the Slow CookerEasy Cooking