Nieuwe recepten

Roze suikerspin Cupcakes

Roze suikerspin Cupcakes


Kleine kleine wendingen van suikerspin bovenop felroze cupcakes, die zijn verrijkt met wodka met suikerspin.MEER +MINDER-

Bijgewerkt 18 april 2017

1

doos (15.25 oz) Betty Crocker ™ Cake Mix Cherry Chip-smaak

2/3

kopje wodka met snoepgoedsmaak (of water)

1

blik (12 oz) Betty Crocker ™ Rijke en romige glazuur Strawberry Mist-smaak

1

blik (12 oz) Betty Crocker ™ Rijke en romige glazuur Kersensmaak

1

blik (6.7 oz) Betty Crocker ™ Decorating Decors nonpareils

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven voor op 350 ° F. Klop in een grote kom of mixer de cakemix, eieren, boter en wodka tot een gladde massa. Schep in twee muffinvormpjes met 12 bakjes, bekleed met cupcake wrappers. Bak 17-21 minuten, of tot het midden terugveert wanneer je het licht aanraakt. Verwijder en laat volledig afkoelen.

 • 2

  Roer beide glazuur door elkaar tot een gladde massa. Breng beide glazuur over in één grote zak met glazuur, voorzien van een grote sterpunt, en schep ze in de linker- en rechterkant van de zak. (Opmerking: dit is geen perfecte wetenschap.)

 • 3

  Spuit glazuur op afgekoelde cupcakes, versier met nonpareils en bedek met suikerspin.

Tips van experts

 • Maak desgewenst mini-suikerspinstokjes door suikerspin voorzichtig om de bovenkant van papieren rietjes te wikkelen. Knip de rietjes op de gewenste lengte en druk ze in het midden van frosted cupcakes.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Laat het kind in je naar buiten komen om te spelen. Je hebt de laatste tijd veel te veel volwassen dingen gedaan en verdient het om een ​​beetje los te laten. Doe je haar in vlechtjes. Ga op blote voeten. Kleur de regenboog in een kleurboek. Wens op een ster. Eet suikerspin. Eigenlijk ben je nu volwassen. Je verdient dubbel zoveel plezier! Eet suikerspin cupcakes. Roze. Omdat elke dag een feestje verdient. Dit is waar het bij volwassen zijn om draait, weet je. Maak desgewenst mini-suikerspinstokjes voor de bovenkant van de cupcakes door in de winkel gekochte suikerspin voorzichtig om de bovenkant van papieren rietjes te wikkelen. Knip de rietjes op de gewenste lengte en druk ze in het midden van frosted cupcakes. Dit klinkt ingewikkeld, maar het is verrassend eenvoudig. Wikkel en knijp de suikerspin voorzichtig op zijn plaats tot hij rond is op de rietjes. Bereid nu het glazuur voor. Ik vind het leuk om een ​​klein scheutje kokos- en boterextracten toe te voegen, omdat ik beloof dat het de suikerspin-smaak versterkt. Je wilt ook het glazuur roeren tot het glad en gelijkmatig is. Wervel je glazuur erover en bestrooi met witte parelmoeren. Druk zachtjes op suikerspin rietjes in het midden van elke cupcake en je kleine traktaties zijn klaar! Nodig een vriend uit om te spelen. Doe donzige pantoffels aan. Draag je favoriete cartoon-t-shirt. Zeg tegen jezelf dat het je verjaardag is. Eet cupcakes als avondeten. Lik je vingers. Kus een kikker. Laat al je dromen uitkomen. Een volwassene zijn is heerlijk pinkalicious. Is het niet?

Bekijk de video: Carrot Cake Cupcakes