Nieuwe recepten

Napolitaanse Pizza Burger

Napolitaanse Pizza Burger


 • Bereid 30 minuten voor
 • Totaal 30min
 • Porties 3

Deze burger heeft kleine pizza's in Napolitaanse stijl voor broodjes!MEER +MINDER-

Door The Food in My Beard

Bijgewerkt op 11 mei 2017

Ingrediënten

1

blik (13,8 oz) Pillsbury ™ gekoelde pizzakorst

1

kopje Muir Glen ™ biologische vuurgeroosterde geplette tomaten, uitgelekt

Stappen

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verwarm de oven voor op 500 ° F. Rol het pizzadeeg uit en gebruik een kop of koekjesvorm om 6 (ongeveer 10 cm) rondjes te maken. Bewerk het deeg voorzichtig om ze uit te rekken tot ongeveer 5 1/2-inch rondjes met een heel licht opgerolde rand.

 • 2

  Bedek de pizzarondjes met tomaten en kaas en zet ze in de hete oven om ongeveer 4-5 minuten te koken. Ze zullen snel bruin worden en er zit maar een korte tijd tussen het koken en het beginnen te branden, dus let goed op ze.

 • 3

  Als de pizza's uit de oven komen, bedek ze dan met gescheurde basilicum.

 • 4

  Vorm ondertussen je burgerpasteitjes. Gebruik de pizzagrootte als richtlijn voor hoe groot je de burger moet maken. Zout en peper aan beide kanten. Grill tot de gewenste temperatuur / gaarheid. Leg de burger op een van de pizzarondjes en bedek met een extra pizzaronde. Dienen!

Voedingswaarde-informatie

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Dit is geen pizzasmaak die door het vlees wordt gemengd - het is een hamburger op een pizzabroodje! Pizza en hamburgers. Amerika's eten. Maar wacht even ... ze zijn allebei rond. Ze zijn allebei gemaakt met brood dat dient als houvast terwijl je eet. Laten we ze samenbrengen! Dit idee is zo duidelijk dat ik behoorlijk verrast ben dat het niet vaker voorkomt. Het leuke van deze burger is het maken van deze perfecte kleine pizza's in Napolitaanse stijl om als broodje te dienen. Als je de tijd neemt om de burger en de pizza precies de juiste maat te maken, is het echt magisch wanneer de pizza en de burger samenkomen. Je zou dit idee in elke gewenste richting kunnen brengen. Hoe zit het met pepperoni pizza? Misschien maak je de burger van gehaktballen? Of zelfs worst: de wereld is van jou met deze pizzaburgers. Ik ging een klassieke route omdat ik wilde dat de burger "burgery" smaakte en een echte fusie van de pizza en de burger. Deze hamburgers waren fantastisch. Stringy cheese awesomeness!

Bekijk de video: THE PIZZA BURGER - What happens when you mix a burger with a pizza!!