Ongewone recepten

Gigantische dubbele chocoladekoekje

Gigantische dubbele chocoladekoekje


Als een normaal koekje niet genoeg is, is dit gigantische chocoladekoekje een extra grote traktatie speciaal voor jou. MEER +MINDER-

Maken met

Betty Crocker Premium Brownie Mix

1

doos (18,9 oz) Betty Crocker ™ Premium Brownie Mix Triple Chocolate Chunk

Verberg afbeeldingen

  • 1

    Verwarm de oven voor op 350 ° F. Spuit een bakplaat in met kookspray met antiaanbaklaag.

  • 2

    Meng alle ingrediënten door elkaar en vorm er twee grote koekjes van.

  • 3

    Bak ongeveer tien minuten, of tot het is uitgehard en de tandenstoker er schoon uitkomt. Laat afkoelen op een bakplaat tot je het kunt overbrengen naar een afkoelrek en blijf afkoelen tot het volledig is uitgehard.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

  • Het simpele feit is dat je soms een heel chocoladekoekje helemaal voor jezelf nodig hebt. Je hebt een koekje nodig dat zo groot is als je gezicht. Je hebt een koekje nodig dat is geladen met melige, kleverige chocolade. Je hebt een koekje nodig dat maar ongeveer tien minuten duurt en een paar ingrediënten om te maken. Ja, dit koekje is voor dat soort noodgevallen. Je kunt me er niet van overtuigen dat je ze niet hebt. Als je dat doet, ben je óf een heel goede leugenaar, óf gezegend met een soort bovennatuurlijk geluk. Een brownie box-mix is ​​het geheim van deze gigantische chocoladekoekjes. Het maakt ze supergemakkelijk en superlekker. En laten we eerlijk zijn, als we zelfgemaakte brownies maken, proberen we meestal klonen te maken van onze favoriete boxmix. Dus laten we daar beginnen en het gedoe besparen. Dus meng de browniemix, voeg wat extra cacao en chocoladeschilfers toe en maak er grote - ZEER grote - koekjes van. Bakken, bakken, bakken. Cool, cool, cool. Eet dan, eet, eet, krijgt niet veel chocola-er (of gemakkelijker) dan dit, mijn vrienden! Genieten!

Bekijk de video: HEADSHOT ONLY u0026 DUBBELE HEALTH! Black Ops 2 Jan vs. Jordy 1v1