Nieuwe recepten

Slow-Cooker Groene Bonen Braadpan

Slow-Cooker Groene Bonen Braadpan


Een slowcooker braadpan met groene bonen met alle klassieke smaken waar je van houdt.MEER +MINDER-

4

ons gesneden champignons

4

(7,5 ounce) pakjes sperziebonen en amandelen

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Snijd de ui in plakjes en kook deze in een pan met boter ongeveer 25 minuten bruin. Meng ondertussen de bouillon en room en de magnetron gedurende 2 minuten. Klop de aardappelvlokken erdoor als ze warm zijn.

 • 2

  Open de pakjes sperziebonen en doe ze in de slowcooker. Als de uien bruin zijn, gooi de champignons in de pan en roer, kook nog ongeveer 3 minuten. Voeg het uienmengsel toe aan de slowcooker en roer dan het roommengsel erdoor. Kook 4 uur op hoog vuur.

 • 3

  Top met uienrietjes en serveer.

Tips van experts

 • Om deze vegetarisch te maken kun je de kippenbouillon vervangen door groentebouillon.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Geniet van een ovenschotel met groene bonen met een paar snelkoppelingen - maar dezelfde klassieke smaak!

  De braadpan met groene bonen is al jaren een nietje voor de feestdagen, maar in deze moderne tijd van koken is het plotseling een beetje controversieel geworden. De meeste controverse komt voort uit het gebruik van de meest voorkomende shortcut, champignonroomsoep.

  Ik wilde een geheel nieuwe versie maken die een aantal unieke snelkoppelingen nodig had, maar nog steeds zelfgemaakt was. Je kunt deze braadpan met sperziebonen meenemen naar je volgende vakantiefeest en echt trots zijn op het gerecht - maar je hoeft ook geen uren boven het fornuis te staan.

  De belangrijkste tijdrovende stap van dit gerecht is het bruinen van de uien. Eerlijk gezegd is de braadpan met groene bonen geen braadpan met groene bonen zonder hen, dus het is een essentiële stap. Als de ui bruin is, voeg je de champignons toe en roer je om ze zacht te maken.

  De supersnelle weg die deze braadpan dik en niet waterig maakt, is door wat aardappelvlokken door het room- en bouillonmengsel te kloppen.

  Gesneden sperziebonen helpen ook wat tijd te besparen.

  De saus wordt over de bonen, uien en champignons gegoten.

  Om te serveren, bedek met uienrietjes en steek gewoon een lepel in de slowcooker!

  Romig en hartig, met een beetje crunch. De bonen hebben ook nog wat textuur. Smaakt naar vakantie!

  Dan Whalen hield tot voor kort niet van een ovenschotel met groene bonen. Hij blogt al meer dan 6 jaar bij The Food in My Beard; check vaak Dan's Tablespoon-profiel om zijn recepten te proberen met creatieve internationale spins!


Bekijk de video: Easy Slow Cooker Beef Stew. One Pot Chef