De beste recepten

Taco gekruide ribben

Taco gekruide ribben


Hier leest u hoe u een ribstuk een snelle, gemakkelijke, pittige en droge (achtige) wrijving Mexicaanse kruiden geeft. MEER +MINDER-

Door The Food in My Beard

Bijgewerkt op 24 april 2017

Ingrediënten

2

pakjes (1 oz) Old El Paso ™ taco kruidenmix

1

kopje sap uit bananenpeperpot

Stappen

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Meng de ingrediënten (behalve de ribben) in een blender of keukenmachine. Als je niet van pittig eten houdt, gebruik dan de vloeistof uit het chipotle-blikje, maar niet de eigenlijke paprika's. Als je het extra warm wilt hebben, kun je het hele blik er gewoon in gooien.

 • 2

  Leg de ribben op een vel folie. Giet je saus over de ribben en wrijf deze in het vlees. Wikkel de folie om het vlees en sluit het af.

 • 3

  Dit kan een nacht staan ​​of rechtstreeks in de oven gaan.

 • 4

  Kook op 300 ° F gedurende ongeveer 2,5 - 3 uur tot het gaar is. Bewaar de folie de eerste twee uur om het vlees gewikkeld en pak het daarna uit voor de rest van de bereiding.

 • 5

  Laat ongeveer 15 minuten afkoelen voordat u de ribben snijdt en serveert.

Voedingswaarde-informatie

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Waarom is het koken van ribben voor de meeste mensen zo ontmoedigend, is het alleen de tijd die ermee gemoeid is? Of is het het mysterie van het koken van een stuk vlees met een bot in het midden? Het goede nieuws: ribben hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. De twee belangrijkste dingen om te onthouden zijn een hoge smaak en een laag vuur. Je moet de smaak inpakken, omdat ribben een vettig stuk vlees zijn dat een behoorlijke hoeveelheid kruiden nodig heeft om door het dikke vlees te dringen, en op laag vuur koken omdat ze een een behoorlijke hoeveelheid kooktijd om mals te maken.Dit Taco Seasoned Ribs-recept brengt echt de smaak met hartige taco-kruiden, rokerige en pittige chipotles en scherpe, pittige azijn - en demystificeert het proces echt met een eenvoudige lage en langzame kooktijd. ribben koelen minstens 15 minuten af ​​voordat ze in stukken worden gesneden en verslonden. Ik combineerde ze met een couscous-bijgerecht.

Bekijk de video: BEST SHRIMP TACO RECIPE EVER ll GUACAMOLE