Nieuwe recepten

Chocolade Lasagne

Chocolade Lasagne


Lagen chocolade ontmoeten lagen amandel-gekuste room in dit verrukkelijke (en verrassend lichte!) Dessertrecept.MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 8 maart 2017

1

doos (15.25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ Cakemix Triple Chocolate Fudge

2

(8 ounce) kuip opgeklopte topping

1

(8 ounce) pakket roomkaas, verzacht

1

theelepel amandelextract

4

(3,25 oz) containers voorgemaakte chocoladepudding

1

blik (12 oz) Betty Crocker ™ Slagroom-glazuurchocolade

3

cups Chocolate Toast Crunch ™ ontbijtgranen

1

kop chocoladestukjes of chocoladeschilfers

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Begin met een doos Betty Crocker-chocoladetaartmix. De Triple Fudge-smaak werkt als een zonnetje.

 • 3

  Gebruik een vork om de chocoladetaartmix en boter in een grote kom goed te mengen. Druk op de bodem van een ovenschaal van 9x13 inch. Bak 10-12 minuten. Verwijderen en afkoelen.

 • 4

  Klop in een keukenmixer met gardeopzet 1 bakje met slagroom, roomkaas, 1/4 kop suiker en amandelextract samen. Verspreid over afgekoelde korst.

 • 5

  Vouw chocoladepudding, chocoladeglazuur en 1 1/2 kopjes Chocolate Toast Crunch-ontbijtgranen in een grote kom. Verdeel over de roomkaaslaag.

 • 6

  Verdeel de laatste bak met opgeklopte topping over de puddinglaag.

 • 7

  Top met de resterende Chocolate Toast Crunch, chocoladestukjes en hete toffeesaus.

 • 8

  Zet 30-60 minuten in de koelkast alvorens te serveren. Genieten!

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Lasagne? Als toetje? We beloven het - er zijn geen noedels bij betrokken! Gewoon laagjes chocolade en romige, dromerige goedheid Bereid je voor op decadentie en genot - dat wil zeggen, chocoladelasagne. Het komt naar je keuken. Stat. Begin het allemaal met een chocoladeachtige, boterkorst. Het maakt deze zachte, heerlijke korst die dichter is dan cake, maar perfect om de onderkant van dit lichte, romige chocoladewonder te zijn. Zodra de chocoladetaartlaag is gebakken, bedek je met een mengsel van roomkaas en slagroom. In overeenstemming met de originele Chocolate Lasagna-inspiratie, wordt amandelextract toegevoegd. Als je niet van amandelsmaak houdt, kun je het helemaal weglaten, maar als je van amandelsmaak houdt - zoete Hannah! Wees klaar om in de hemel te zijn.
 • De Chocolate Toast Crunch-ontbijtgranen verdikken de middelste laag een beetje en voegen wat substantie toe aan de cake. Een leuke traktatie als je je gezicht erin steekt en laag na laag dingen ontdekt die je voor altijd wilt motorbooten. De afgewerkte cake kan meteen worden geserveerd, maar werkt het beste als hij even in de koelkast heeft gekoeld. Als je in de koelkast gaat koelen, strooi dan de ontbijtgranen niet over de slagroom tot vlak voordat je klaar bent om te serveren. Hierdoor blijft de topping knapperig! Deze lekkere cake is een klassieker voor feestjes en potlucks, meer dan genoeg om te delen! Als je hier bent, ben je blij. Viva la chocolade lasagne!

Bekijk de video: Chocolade Lasagne - Sweet Treats, DIY super einfach.