De beste recepten

Mini Donut Pops

Mini Donut Pops


Kant-en-klaar glazuur en favoriete ontbijtgranen veranderen kleine donuts in leuke, niet-gebakken donut-pops.MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 23 mei 2017

12

mini donuts, naturel of met kokos

2

eetlepels witte chocoladeschilfers, gesmolten

1/4

kopje Betty Crocker ™ Rijke en romige chocoladeglazuur

1/2

kopje Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille glazuur

1

theelepel Betty Crocker ™ roze neon gel kleurstof

1/2

kopje Chocolate Lucky Charms ™ ontbijtgranen

1/2

kopje Cinnamon Toast Crunch ™ -granen

Verberg afbeeldingen

  • 1

    Plak minidonuts op een stuk bakpapier. Dompel sucker sticks in gesmolten witte chocolade en druk ze voorzichtig door de bodem van elke donut.

  • 2

    Frost 4 donuts met chocoladeglazuur. Druk op Chocolate Lucky Charms ™ in het glazuur. Tint de helft van de vanille frosting pink. Frost 4 donuts met de gewone vanille-glazuur en 4 met roze-vanille-glazuur. Pers Cinnamon Toast Crunch ™ in de pure vanille-glazuur en Fruity Cheerios ™ in de roze frosted donuts. Laat het glazuur stevig worden voordat u het serveert.

Tips van experts

  • Serveersuggestie: toon de afgewerkte donut op een feesttafel door de zuignapstokjes in een schuimblok of met jellybean gevulde bloempot te drukken.

Voedingsfeiten

Portiegrootte: 1 portie
Calorieën
150
Calorieën van vet
60
% Dagelijkse waarde
Totaal vet
6 g
10%
Verzadigd vet
2 1 / 2g
12%
Trans vet
1 / 2g
Cholesterol
5 mg
2%
Natrium
100 mg
4%
Kalium
45 mg
1%
Totaal koolhydraat
23 g
8%
Voedingsvezels
0g
0%
Suikers
14 g
Eiwit
1 g
Vitamine A.
2%
2%
Vitamine C
2%
2%
Calcium
4%
4%
Ijzer
6%
6%
Uitwisselingen:

1/2 zetmeel; 0 Fruit; 1 andere koolhydraten; 0 Magere Melk; 0 magere melk; 0 Melk; 0 Groente; 0 Zeer mager vlees; 0 mager vlees; 0 Vetrijk vlees; 1 vet;

Koolhydraatkeuze

1 1/2

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een caloriedieet 2000.

Meer over dit recept

  • Een beetje glazuur, een beetje knapperige ontbijtgranen en POP! Je kent die ideeën die zo eenvoudig en briljant zijn, je ziet ze op Pinterest en denkt: “Natuurlijk! Waarom heb ik daar niet aan gedacht?! ”Nou, dit recept hier is een van die ideeën. Het is zo snel en gemakkelijk (en schattig!) Dat je binnen enkele minuten een hele batch kunt maken, want ... ze beginnen met kant-en-klare mini-donuts en worden vanaf daar gewoon schattiger! Ik begon met een paar simpele kokoskruimeldonuts, maar een doos met gewone minidonuts werken nog beter. Als alternatief kun je een doos met gewone donutgaten pakken en de bovenste helft eenvoudig bevriezen. Er zijn hier alleen maar opties. Heel veel heerlijke donutopties. Zo hebben we onze frosting / topping-smaakcombinaties op elkaar afgestemd: Chocolate frosting + Chocolate Lucky Charms ™ -granen Witte glazuur + Cinnamon Toast Crunch ™ -granen Roze vanille glazuur + Fruity Cheerioes ™ -graan De kleuren van het glazuur en de smaken van de granen maakte een geweldige match, maar er zijn tientallen smaakcombinaties. serveer de pops rechtop in jelly-bean-gevulde potten voor een kleurenfeest - of met koffiebonen gevulde potten voor een superleuke ontbijt- of brunchpresentatie. Party ready! Of serveer ze op een schaal voor feestjes, bakverkoop, brunches of middernachtsnacking, schakel dan de crew in. Deze donut-pops zijn te schattig om voor jezelf te houden!

Bekijk de video: 2 Ingredient MINI Fluffy Glazed Donuts Recipe! Easy Doughnuts Recipe