Nieuwe recepten

Mok Confetti Cakes

Mok Confetti Cakes


Verjaardagstaart op aanvraag? Nee, je droomt niet. Met deze confetti-mugcakes voor één portie ben je maar 70 seconden verwijderd van je eigen verjaardagstaart met regenboogchips. MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 18 oktober 2017

3/4

kopje Betty Crocker ™ Super Moist ™ Cake Mix Party Rainbow Chip

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Spray twee 8-oz koffiemokken met anti-aanbak spray. Meng de cakemix, water, ei en olie in een mengkom.

 • 2

  Verdeel het cakebeslag over twee koffiemokken. Het zou ze iets minder dan halverwege moeten vullen.

 • 3

  Magnetron de mokken gedurende 70 seconden. De cakes zullen tijdens het koken behoorlijk uitzetten, maar mogen niet over de bovenkant morsen. Laat 5 minuten afkoelen (ze zinken een beetje naar beneden als ze afkoelen).

 • 4

  Serveer warm, gegarneerd met slagroom en hagelslag.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • We zijn er allemaal geweest: het is een lange dag op het werk geweest en je wilt gewoon wat taart, toch? Nou, oké. Ik ben er tenminste geweest, maar misschien heb je geen zin om een ​​hele taart te maken. Je wilt tenslotte cake ETEN, niet 45 minuten WACHTEN OP cake. En dus presenteer ik je deze perfect geportioneerde, supersnelle mugcake-hack. Het maakt net genoeg cake voor twee personen en je hoeft de oven niet eens aan te zetten. De sleutel tot het werken van dit recept is om koffiemokken te vermijden die mager en lang zijn, waardoor er een cakevulkaan kan ontstaan ​​in je magnetron. Kies in plaats daarvan voor een mok die iets breder is. (Cake vulkaan zou trouwens een geweldige bandnaam zijn.) Maar aangenomen dat je wat standaard koffiemokken en een wat standaard magnetron hebt, zou dit echt goed moeten werken. Roer de cakemix door elkaar volgens de ingrediënten en verdeel het dan over twee (niet-magere, niet-lange) mokken die licht zijn besproeid met anti-aanbakspray. Magnetron de mokken gedurende 70 seconden op hoog, en BOOM. Het is tijd voor cake! Waarschuwing: er kan een moment van ongeveer 55 seconden zijn waarin het lijkt alsof je cake zal overlopen (de eerder genoemde cakevulkaan), maar steek je vingers over elkaar en het zou op dat moment moeten stoppen met uitzetten. En als de cakes afkoelen, zinken ze ook een beetje naar beneden en komen ze bijna op gelijke hoogte met de mok. Laat een paar minuten afkoelen en bedek ze met slagroom en hagelslag. Je zou glazuur kunnen gebruiken als je dat wilt, maar ik hou persoonlijk van een luchtige, opgeklopte topping. Laat vermoeidheid je er niet van weerhouden om cake te maken, mensen!

Bekijk de video: Confetti Cake with Homemade Sprinkles- Sweet Talk with Lindsay Strand