Traditionele recepten

Pannenkoek Ontbijtsandwiches

Pannenkoek Ontbijtsandwiches


Zoete en hartige ontbijtsandwiches die beginnen met een partij gouden pannenkoeken!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 6 september 2017

Voor de pannenkoeken

2

cups Original Bisquick ™

Voor de zoete vulling

4

aardbeien, in dunne plakjes gesneden

Voor de hartige vulling

6

dunne plakjes Canadees spek

1

pakket Knorr ™ Hollandaisesausmix, plus ingrediënten zoals gevraagd op de verpakking

Verberg afbeeldingen

 • 1

  Verhit een bakplaat of koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Klop de Bisquick ™, melk en ei tot gecombineerd, maar nog licht klonterig. Giet 1/4-kops beslag op de hete bakplaat en kook tot er belletjes ontstaan ​​en knappen. Draai om en blijf koken tot het gaar is. Herhaal met het resterende pannenkoekenbeslag om 12 pannenkoeken te maken.

 • 2

  Bak ondertussen in een andere grote koekenpan de eieren tot ze naar wens gaar zijn. Haal van het vuur en zet apart. Voeg de Canadese bacon toe aan de hete koekenpan en verwarm erdoorheen, laat de buitenkant een beetje bruin worden. Opzij zetten.

 • 3

  Maak de hollandaisesaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 • 4

  Om de zoete sandwiches te serveren, bestrijk je een pannenkoek met Nutella, bestrooi je met gesneden aardbeien en bananen en bedek je met een tweede pannenkoek om een ​​sandwich te vormen.

 • 5

  Om de hartige pannenkoeken te serveren, plaats je twee plakjes Canadees spek en een ei op een pannenkoek. Top met een tweede pannenkoek. Serveer naast de Hollandaise saus om in te dippen.

 • 6

  Recept voor 3 hartige en 3 zoete pannenkoekenbroodjes.

Tips van experts

 • Pas de vulling naar wens aan om extra zoete of hartige sandwiches te maken. Terwijl het recept is geschreven, maak je er 3 van elk.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Zoete of hartige belegde pannenkoekenbroodjes zijn geweldig voor een grab-and-go-ontbijt. Ik ben een beetje een pannenkoekenfreak, als je het niet weet. Ik eet ze niet zo vaak als ontbijt, maar ik ben er dol op als toetje. Raar? Kan zijn. Maar het kan me niet schelen, maar soms moet je echt pannenkoeken eten als ontbijt of brunch! Dat is wanneer ik graag creatief bezig ben, neem bijvoorbeeld deze pannenkoekenontbijtsandwiches. Ja, maatje. Deze zijn perfect voor de volgende keer dat er gasten komen brunchen. Orrrr, de volgende keer heb je gewoon zin in pannenkoeken. Whatevs.Ik dacht dat het leuk zou zijn om twee soorten sandwiches te maken met een grote stapel flapjacks. Een zoete, een hartige! Serveer het allemaal met wat fruitsalade en wat fruitsalade, en je wordt een brunchrockster!

Bekijk de video: NUTELLA PANNENKOEKEN