De beste recepten

Regenboog Macarons

Regenboog Macarons


Basis Franse macarons krijgen een vrolijke tint van heldere kleuren en een zoete vulling van Fruity Cheerios ™ botercrème. Liefhebbers van Macaron en liefhebbers van granen verenigen zich!MEER +MINDER-

Bijgewerkt op 29 september 2014

6 2/3

kopjes poedersuiker

Kleurstofpasta (roze, oranje, geel, groen, paars)

1 1/2

sticks (3/4 kop) boter

1/2

kopje fijngemalen Fruity Cheerios ™ -graan

3

eetlepels opgeklopte wodka (of melk)

Verberg afbeeldingen

 • 2

  Klop in een keukenmixer de eierkloppers en de suiker tot er zeer stijve pieken ontstaan. Het mengsel moet nog steeds glanzend zijn, maar met zeer stijve pieken als je de kloppers omhoog tilt.

 • 3

  Pulseer in een keukenmachine 1-2 / 3 kopjes poedersuiker en het amandelmeel tot ze goed gemengd zijn.

 • 4

  Roer met een spatel het eiwitmengsel en het amandelmeelmengsel in een grote kom. Probeer het mengsel volledig te combineren in ongeveer 8 slagen.

 • 5

  Schep het beslag in 5 kommen. Kleur elke kom met een kleine hoeveelheid kleurstofpasta. Gebruik een lepel om de pasta snel door het beslag te roeren en zorg ervoor dat u niet te veel mengt.

 • 6

  Schep ongeveer 1/2 eetlepel beslag op met bakpapier beklede bakplaten, tot al het beslag is gebruikt. (Je hebt twee bakplaten nodig.)

 • 7

  Laat macarons zitten totdat er een dunne film op ontstaat, waardoor ze niet meer plakkerig aanvoelen. Deze laag vormt de voet van de macarons, of het gladde bovenste gedeelte, met een rand van bubbels die tijdens het bakken onder het stevige deel van het koekje koken.

 • 8

  Zodra de bovenkant van het beslag een schil heeft gevormd (dit duurt ongeveer 60-90 minuten), bak je koekjes in de voorverwarmde oven gedurende 8-12 minuten, of totdat de koekjes zijn uitgehard. Je wilt helemaal niet dat de koekjes bruin worden.

 • 9

  Haal de koekjes uit de oven en laat ze volledig afkoelen. Verwijder voorzichtig van perkamentpapier.

 • 10

  Klop in een keukenmixer de resterende 5 kopjes poedersuiker, boter, Fruity Cheerioes ™, vanille en opgeklopte wodka tot een licht en luchtig geheel.

 • 11

  Verdeel een kleine hoeveelheid botercrème tussen twee macarons van dezelfde kleur. Herhaal met de overige koekjes. Serveer en geniet.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • De lente is de perfecte tijd om deze kleurrijke macarons te maken. Onze eenvoudige how-to wijst u de weg!

  In vijf jaar bloggen over eten heb ik ongeveer 4.678 macarons gegeten, maar ik heb er nog nooit een gemaakt.

  Dus toen het idee voor Rainbow Macarons in mijn leven kwam, pakte ik het aan met het felle ego van iemand die zich binnen enkele minuten een weg kan banen over de meeste keukenconcepten.

  Vijf batches, 72 uur en vijftien dozijn eiwitten later, ben ik zowel vernederd door de malse macaron als opgewonden om het meest perfecte recept ter wereld aan te kondigen.

  Omdat, na vijf keer jammerlijk te hebben gefaald, waarbij de zesde met bijna perfecte precisie gebeurt (en toch op een regenachtige dag!), Dan zal dit recept voor jou werken!

  Macarons zijn kieskeurig. Ze zijn tijdrovend. Maar ze zijn niet moeilijk. Een paar snelle stappen, plus een paar makkelijke snelkoppelingen, en je maakt in een mum van tijd zelfgemaakte macarons.

  Het begint allemaal met het eiwit. Het pak eiwit in de supermarkt werkt gewoon perfect. Nabij, meet het af, voeg wat suiker toe en klop het tot er stijve pieken zijn.

  Echt stijf.

  Je wilt nog steeds dat het eiwit glanzend is, maar het risico is dat je ze te veel krijgt. Dus versla ze lang genoeg, maar niet te lang.

  Zet gewoon je mixer / keukenrobot op hoog en laat het gaan totdat die eiwitten in de aandacht kunnen staan ​​op het moment dat je de garde optilt.

  De tweede belangrijke stap is om wat poedersuiker en amandelmeel in een keukenmachine te doen. Andere recepten zullen je vertellen om te zeven. Maak je geen zorgen over het zeven, maar haal die ingrediënten in een keukenmachine en pulseer ze tot ze heel fijn en heel fijn zijn.

  Roer het amandelmeelmengsel met een spatel door het eiwit.

  Ongeveer 10 roeren van de spatel en je hebt dit heerlijke beslag.

  Pak nu pastakleurstoffen.

  Gelvoedselkleuring geeft je treurige, oneetbare resultaten (geloof me).

  Vloeibare kleurstoffen geven je huilerige, slappe macarons (geloof wat ik zeg).

  Dus als je naar de handwerkwinkel moet, is het de moeite waard. De pastakleuren geven je levendige kleuren en perfect gebakken macarons, dus het is de extra reis waard.

  Verdeel en kleur het beslag. Slechts een klein beetje kleurpasta gaat een lange weg. Voeg zoveel toe als u wilt om de gewenste kleur te krijgen, maar niet te veel! Kleuring van pasta kan behoorlijk bitter zijn als ze massaal wordt gekleurd. Voeg gewoon beetje bij beetje toe totdat je de gewenste kleur hebt.

  Eenmaal gekleurd, schep het beslag in zakjes met ritssluiting. Knip de hoeken af ​​en spuit een kleine hoeveelheid van het beslag in een cirkel op een met bakpapier beklede bakplaat.

  U wilt dat bakpapier of silpat bekleed. Geen anti-aanbak-shenanigans hier!

  Tik een paar keer met de bakplaat tegen de tafel. Druk dan voorzichtig een paar Fruity Cheerioes in het midden van de helft van de koekjes (we gaan deze baby's vullen met een regenboogkleurige Fruity Cheerioes-botercrème, dus deze mooie garnering bindt alles aan elkaar).

  Nu wachten. En wacht. En wacht.

  We wachten op het vormen van skins. Weet je hoe macarons een klein trekje zijn bovenop een kleine richel?

  Om die kleine richel te krijgen, moet je het eiwit en de poedersuiker bovenop laten stollen. Dan, terwijl de koekjes bakken, stijgt de "huid" boven het vochtige beslag eronder en krijg je de perfecte macaronvorm, met de richels (ook wel "de voeten" genoemd) en zo. Het is echt wonderbaarlijk. Zeker als het lukt!

  Het kan ongeveer 1-2 uur duren voordat de huiden zijn gevormd. Overhaast het proces niet. Ga er maar vanuit dat je ze over ongeveer een uur gaat bakken.

  Eenmaal klaar om te bakken, gooit u uw koekjes slechts 10 minuten in de oven. Je wilt helemaal niet dat ze bruin worden. Verwijder ze, laat ze afkoelen en vul de sandwiches met een op granen geïnspireerde botercrème die zo romig is dat je er een kom melk bij nodig hebt.

  Voila!

  Een batch. Perfecte batch. Elke keer.

  Is het leven niet mooi?

  Brooke maakt soms ontbijt en maakt er een foto van voordat ze het aan haar hongerige kinderen geeft, en zet het dan allemaal op Cheeky Kitchen. Ze voegde zich bij Tablespoon om de maaltijd van kampioenen mee terug te nemen, een kom langzaam gegaarde muesli per keer. Ga naar Brooke's profiel voor meer snelle, leuke recepten waarmee je lui kunt doen en als een baas kunt eten.


Bekijk de video: LIVE Swiss Method Macarons