be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

Dit is waarom barmannen een hekel hebben aan wodka

Dit is waarom barmannen een hekel hebben aan wodka


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Volgens de Distilled Spirits Council van de Verenigde Staten, wodka is goed voor 32 procent van de alcoholconsumptie in de VS. Blijkbaar houden ze er helemaal niet van.

Onthoud; dit is allemaal een kwestie van mening. Ondanks de negatieve gevoelens over wodka van achter de bar, blijven Grey Goose, Absolut en Smirnoff enkele van de best verkopende drankmerken in het land. Maar alleen omdat het publiek het leuk vindt, wil nog niet zeggen dat de mensen die het dienen dat ook moeten doen.

Als u even de tijd neemt om online te bladeren, zijn er talloze artikelen berichten, blogs, en discussies op sociale media over wodka en waarom het wordt overschat. Na wat snel onderzoek, zijn hier de belangrijkste redenen waarom we ontdekten dat barmannen en mixologen niet om wodka geven.

Het heeft 'geen' smaak

We zetten het woord 'nee' niet voor niets tussen aanhalingstekens. Blijkbaar, als je wodka puur drinkt, het heeft een uitgesproken smaak. Sommige van de best verkochte merken - die door velen worden beschouwd als kwaliteitswodka - lijken echter op de smaak van water. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat merken van lage kwaliteit een harde, ontsmettingsalcoholsmaak hebben, waardoor mensen geloven dat de "goede" wodka helemaal niet mag smaken. Voor mensen die hun drank kennen, is dat echter het verst van de waarheid.

Het is te veilig

Denk snel: Wat wil je drinken? Als je in een overvolle duikbar bent, wanneer het jouw beurt is om een ​​drankje te bestellen, staat de druk hoog. De kans is groot dat in deze situatie je go-to iets is in de trant van een wodka-tonic, een wodka-frisdrank of een wodka-cranberry. Zo niet, gefeliciteerd - u kent uw drank beter dan u dacht. (Tenzij je een rum en cola hebt besteld.) Als je een wodka-drankje hebt gekozen, komt dat waarschijnlijk omdat het een veilige keuze is. Je bent misschien blij met je keuze, maar veel mixologen denken dat het de cocktailindustrie doodt.

Het steelt de schijnwerpers

In een recent artikel over wodka en zijn reputatie in de restaurants en sterke drankbedrijven, schreef Brooke Arthur van de Range in San Francisco sprak haar bezorgdheid uit over wodkacocktails en hun populariteit op het cocktailmenu. Hoewel populaire cocktails nooit slecht zijn, beweert Arthur dat het restaurant problemen heeft gehad om ze te vervangen. De bestverkochte cocktail van het restaurant, de Vin de Pamplemousse, is de enige wodkadrank op het menu. "Het maakt niet uit hoeveel tijd ik of mijn barmannen besteden aan het bedenken van nieuwe drankjes gemaakt met andere sterke dranken, dat is de enige die ooit wordt vermeld op Yelp, en het is nog steeds onze bestseller."


Bekijk de video: Vodka With Sprite Cocktail. Simple Vodka Cocktail