be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

Wekelijks chef-kok- en menurapport: de week van 3 februari 2014

Wekelijks chef-kok- en menurapport: de week van 3 februari 2014


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Elke week bekijken we enkele nieuwe chef-koks en menu's die in het hele land zijn verschenen. Hier is de samenvatting van deze week:

Ga voor het goud met een Olympisch cocktailrecept van TK KU Citrus Likeur. De TK KU Torch-cocktail is gemaakt met TK KU Citrus Likeur, Kahlua, Bacardi en kaneel. Zie het recept hier.

New Orleans

Om de muzikale iconen te vieren die daar zijn opgenomen, Phil's Grill introduceerde kenmerkende, door muzikanten geïnspireerde cocktails, volgens een persbericht. Cocktails zijn onder meer de "FAT MAN" met met spek doordrenkte wodka, Worcestershire, hete saus, tomatensap, olijven, limoen en pittige bonen; de "COSIMO" met Ketel One Citron, versgeperste cranberry- en limoensap en verwarde aardbeien; en "DIXIE CUP" met Pimm's Likeur, komkommer, limoen, sinaasappel en vers geperste limonade, gegarneerd met munt, om er maar een paar te noemen.

New York City

Cook It Raw organiseert een benefietdiner dat begint om 19.00 uur. op 3 maart, met de nadruk op de milieueffecten van bodemdegradatie, volgens een persbericht. Tien internationale chef-koks komen samen in Blue Hill at Stone Barns om een ​​ecologisch duurzaam diner voor 100 gasten te koken en de impact van bodemdegradatie op ons landbouwsysteem te bespreken. Tickets zijn hier te koop voor $ 600, inclusief al het eten en de wijn.

Ter ere van de Olympische Winterspelen in Sochi, Blauwe Olijfmarkt biedt de "Olympic Rings Meze Platter", die bestaat uit vijf spreads, die de kleuren van de Olympische ringen vertegenwoordigen, met pitabroodjes, voor $ 34,95. Die smeersels zijn onder meer yoghurtspread met blauwe kaas, geroosterde sesamhummus, octopussalade, tzatziki (spread met komkommeryoghurt) en htipiti (pasta van geroosterde rode paprika en feta).

Top of the Standard serveert nu elke zondag brunch, aldus een persbericht. Een paar items op het brunchmenu zijn "Green Eggs:" gestoofde groenten, gepocheerd ei en knoflook-kruiden matchstick-aardappelen; "Scallop Eggs Benedict:" aangebraden sint-jakobsschelp, kwartelei en citroen Hollandaise; en "Burgers 'Belle Epoque:'" prime beef, foie gras en truffelsmaak.

Het team van Cull & Pistol heeft zojuist het nieuwste Winter 2014-menu van het restaurant aangekondigd, volgens een persbericht. Op het menu staan ​​de volgende opwarmende gerechten: in spek gewikkelde arctic char, pekin duck risotto, de nicoise panini en kreeft consommé.

Miss Lily's in SoHo kondigde een nieuwe dagschotel aan: de "Early Bird", met de beroemde Jamaicaanse jerk chicken van Miss Lily gecombineerd met Red Stripe-bier of Dutty-wijn voor $ 18, volgens een persbericht. De nieuwe special is 's avonds vanaf 18.00 uur verkrijgbaar. tot 19.00 uur

We zijn altijd op zoek naar tips over nieuwe chef-koks en seizoensmenu's, dus als je denkt dat er een zijn die we hebben gemist, laat het ons weten!


Bekijk de video: Groepsactiviteit livestream -20 Februari 2021


Opmerkingen:

 1. Axton

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Stan

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Laten we het bespreken.

 3. Walmond

  Naar mijn mening is het een interessante vraag, ik zal deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen. Ik ben verzekerd.

 4. Albaric

  Volgens mij worden er fouten gemaakt. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 5. Gadiel

  Uw mening zal nuttig zijn

 6. Rowland

  Sorry, onderwerp is in de war. Is ver weg

 7. Leighton

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht